Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktátok mikróban melegíteni...

Szoktátok mikróban melegíteni a bébiételt/ a vizet a tápszerhez?

Figyelt kérdés
Általában forróvízbe állítva melegítem, de nagyon sok idő. Ha pedig a babám türelmetlen minden perc számít. Tényleg káros? Többször láttam a Babavilág műsorban, hogy a bébiételt mikrózzák.
2012. jan. 25. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is mikrózok, bár az tény, hogy a mikró csíra ölő, ezért nem ajánlják. Emiatt is lehet sterilizálásra használni.
2012. jan. 25. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Mióta csak megszületett :D Nem tom mi ez a mikró fóbia mostanában :D
2012. jan. 25. 23:49
 13/17 anonim ***** válasza:
anyatej kivételével mindent , azt viszont meleg vízbe állítva de hamar meg is melegszik nem úgy a töbi étel ami sűrűbb
2012. jan. 26. 00:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos tejem nincs, azt nem kell melegíteni.
2012. jan. 26. 06:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is mikrózom, bébiételt a kis tányérjában 20 másodperc, vizet a tápihoz, melegitem neki 30 másodpercig. Mindennap friss vizet forralok neki a vizforralóban, de mikróban melegitek neki is meg magunknak is mindent.
2012. jan. 26. 09:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, mindent a mikróban melegítek. A forralást meg a vízforralóval intézem.
2012. jan. 26. 10:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! Megnyugtat, hogy többen is így csináljátok. Én sem hallgatok másokra, ez nekem sokkal egyszerűbb és gyorsabb megoldás lesz.
2012. jan. 26. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!