Mit csináljak hogy gyermekem ne ilyedjen meg a saját apjátol s másoktól sem?
"Már bezártam rövid időre sőtétbe, szobába ,már vízes szivaccsal prickeltem rá,kapott dá-dát a seggére semmi nem használ."
Hisztit nem így kell kezelni, így csak megijeszted, pánikot okozol benne, a meglévő gondjai mellé.
Apukát milyen gyakran látja, hogy így megijed tőle?
Ha emberek közé viszed, ne erőltesd, hogy másokkal barátkozzon, hagyd, hogy feloldódjon.
Fogorvosnál félhetett a fehér köpenytől, kisgyerekek ilyen korban már félnek a dokitól.
Védőnőtől kérhetnél tanácsokat, hogyan bánj a gyerekkel, mert látom, te nem nagyon tudod a módját.
Járjatok rendszeresen játszótérre, most jön a jó idő, egyre többen lesznek kint, ne csak téged lásson a gyerkőc.
Oviba nem jár?
Ez a kérdés egy nagy kamunak tűnik.Nem tudom elképzelni,hogy valaki ennyi fogalmazási és helyesírási hibát ejtsen.Olyan,mintha szándékosan írt volna valaki tájszólással,és minden mondatban több hibával.
Fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!