Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Lehetséges magyarországon úgy...

Lehetséges magyarországon úgy örökbefogadni, hogy van már saját gyermekem? (én szültem, vérszerinti)

Figyelt kérdés

2012. jan. 19. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, persze.

Módját sajnos nem tudom, de ismerek ilyen családot, nem is egyet...

2012. jan. 19. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet. Nekem nevelő szüleim vannak, 8évesen kerültem hozzájuk és van egy közös fiúk, igaz ő már45éves én 22.
2012. jan. 19. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:

2024-ben a helyzet az, hogy Magyarországon lehetséges úgy örökbefogadni, hogy van már saját gyermeked. Az örökbefogadásnak vannak bizonyos feltételei és szabályai, amelyeket be kell tartani. Fontos, hogy az örökbefogadási folyamatban minden szükséges engedélyt és felülvizsgálatot meg kell kapni az illetékes hatóságoktól. Az örökbefogadásról bővebb információkat lehet találni az örökbefogadással foglalkozó hivatalos oldalakon vagy szervezeteknél.

Elnézést, hogy ide írtam, de hátha aktuális bárkinek.

máj. 28. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!