Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet erre reagálni?...

Mit lehet erre reagálni? Gyerekvigyázás.

Figyelt kérdés

3,5 éves a gyerekünk, és olyan halaszthatatlan programunk volt, hogy egyikünk szüleit kértük meg, hogy vigyázzon a kicsire, míg hazaérünk - kb. 2-3 órát. Vidékről jöttek fel, épp az utolsó pillanatban értek hozzánk, a nagymama rögtön bement a szobába, leült és lefoglalta a gyereket, nagypapa tartotta a frontot - amint később rájöttünk - abban a 3 percben: neki mondtam, mit hol talál, mi az ebéd, egyenek, illetve ő zárt utánunk.

Mikor hazajöttünk, a gyerek evett, ivott, még nem aludt, ők viszont nem ebédeltek, és nem is maradtak öt percet sem, mondván sietnek. Kicsit furcsa volt, de mivel vidéken laknak (bár nem annyira messze), tudomásul vettem.

Most 2 hét után kiderült, hogy azért rohantak annyira, mert a nagymamának előző nap enyhe infarktusa volt, és saját felelősségre eljött a kórházból, hiszen megígérték, hogy vigyáznak a gyerekre.

Én most nem is akarok semmi mást hozzáfűzni, hogy mit és hogyan érzek - kíváncsi vagyok, ki hogy fogná ezt föl.

2012. márc. 31. 20:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ötödik válaszoló vagyok. Ezek szerint ugyanúgy aggódtdm volna a helyedben mint ahogy te.
2012. ápr. 1. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!