Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekvigyázás 18 évesen...

Gyerekvigyázás 18 évesen semmi tapasztalattal?

Figyelt kérdés

Szeretnék kimenni aupairnek (olyan, mint a babysitter)külföldre a nyárra. Így szeretnék tapasztalni, világot látni és új élményeket szerezni.

Még sosem bántam gyerekekkel, de úgy gondolom nem lehet olyan nehéz. Játszani kell velük, kimozdulni a levegőre stb. Nagyon kis gyerekre nem vigyáznék, mert az több odafigyelést igényel.

Kb 4 éves kortól vállalnék el gyereket, max 2-t. Szerintetek menni fog gond nélkül? Tényleg csak le kell őket foglalnom, és ennyi?

Tapasztalat nélkül rám mernétek bízni a gyereketeket?

2012. jan. 1. 23:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát ezér jól jön oda egy kis tapasztalat.Nekem 17 évesen rengeteg van,imádom a gyerekeket és családban is van.Olvass az ilyen dolgokról sokat és nem ártana egy kicsi gyakorlat előtte.De majd bele jössz.
2012. jan. 1. 23:32
 2/12 anonim válasza:
Hát tapasztalat nélkül egy 18 éves külföldi lányra nem szívesen bíznám a gyerekem... Szerintem először próbaként vigyázz az ismerőseid gyerekére és akkor tudsz tapasztalatot szerezni :).
2012. jan. 1. 23:33
 3/12 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nincs ismerőseimnek kicsi gyereke.

Amúgy akikre vigyáznék gyerekek azoknak rendszeresen van aupairjük, tehát már megszokták, hogy más vigyáz rájuk.

2012. jan. 1. 23:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, semmi tapasztalat és 18 vagyok én is. :D Én is nagyon szeretnék kimenni külföldre, de tényleg kéne előtte egy kis gyakorlat. Mert ugye először egyszerűnek tűnik a dolog, mármint egy gyerekre vigyázni, de kb. bármi hétköznapi apróság szóba jöhet, amire nem vagyunk felkészülve. Szóval én nyáron megpróbálok majd egy kis tapasztalatot szerezni. :)
2012. jan. 1. 23:42
 5/12 A kérdező kommentje:

Nekem is ez lenne a nyáron. Tapasztalatszerzés. Mert csak a nyárra mennék ki.De külföldön akarom ezt megvalósítani. 4-5 hétig vigyáznék a gyerekre Angliában mondjuk.

Utána ha elég rátermett vagyok, akkor jöhet az USA 1 évre, miután befejeztem a középiskolát.

2012. jan. 1. 23:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát ha elég talpraesett vagy, akkor talán menni fog(mármint a külföldi tapasztalatszerzés), de szerintem továbbra is az a jó ötlet, ha először Mo.-n próbálkozol. Kint teljesen egyedül vagy, nem tudsz kihez fordulni, bármi kérdésed van. Nekem pl. nagy biztonságot ad, hogy ha valami baj van itthon feltudom hívni a szüleimet, hogy tanácsot adjanak.
2012. jan. 1. 23:55
 7/12 anonim ***** válasza:
nem is ismerős kell hanem tanfolyam. bármilyen csábító, az állásközvetítő kéri azt a papírt, egyébként esti, pár hetes, nem nagy cucc és ha nyáron akarsz menni akkor időd is van addig :)
2012. jan. 2. 00:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Akármi közbe jöhet és lehet nem fogod tudni mit kell tenni.Kell tapasztalat,mert én is szívesen bízom a gyerekemet egy tapasztaltabbra.Nagy felelőséggel is jár ez!Valahogy mindenképp kellene "gyakorolni" még a külföldi út ELŐTT.
2012. jan. 2. 00:30
 9/12 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell ide semmilyen tanfolyam.

Ha nincs lehetőséged a gyakorlatszerzésre mielőtt kimennél, olvass róla. Meglátod, gyereke válogatja, mit szeret, és család, mit vár el az au pair-től.

Azt azért ne írd majd a Dear Family levélbe, hogy nincs tapasztalatod, inkább azt, hogy imádod őket, ilyen és olyan színes egyéniség vagy, és mindenre nyitott, szeretsz új embereket és kultúrákat megismerni, és a többi.

A nagyobbacska gyerek már úgyis mutatni fogja, hogy neki a Barbie baba, vagy a Transformers a kedvence, Neked mi?

Ha megvan a család és, hogy hány évesek a gyerekek, akkor utánanézel, ilyen idősen mi történik a gyerekkel, milyen fejlesztő játékokat lehet velük játszani.

Azért bíznám Rád a gyerekemet, mert 'nem rontanád el' más családoknál tanult szokásokkal.

Ha gondolod, írj üzenetet.

Sok sikert!

2012. jan. 2. 00:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 12 éve mentem ki így, nulla tapasztalattal.

Keresnek nagyobbakhoz is, szerintem inkább olyat válassz. Kicsi gyerekekhez többet kell kicsit tudni.

Én az első helyen 7 éves lányra és 9 éves fiúra, a másodikon 8 éves fiúra vigyáztam. Ez egy tök jó korosztály szerintem. Lehet haverkodni, meg olyan játékokat játszani, amit te is élvezel :)

2012. jan. 2. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!