Gyerekvigyázás 18 évesen semmi tapasztalattal?
Szeretnék kimenni aupairnek (olyan, mint a babysitter)külföldre a nyárra. Így szeretnék tapasztalni, világot látni és új élményeket szerezni.
Még sosem bántam gyerekekkel, de úgy gondolom nem lehet olyan nehéz. Játszani kell velük, kimozdulni a levegőre stb. Nagyon kis gyerekre nem vigyáznék, mert az több odafigyelést igényel.
Kb 4 éves kortól vállalnék el gyereket, max 2-t. Szerintetek menni fog gond nélkül? Tényleg csak le kell őket foglalnom, és ennyi?
Tapasztalat nélkül rám mernétek bízni a gyereketeket?
Az a baj, hogy nincs ismerőseimnek kicsi gyereke.
Amúgy akikre vigyáznék gyerekek azoknak rendszeresen van aupairjük, tehát már megszokták, hogy más vigyáz rájuk.
Nekem is ez lenne a nyáron. Tapasztalatszerzés. Mert csak a nyárra mennék ki.De külföldön akarom ezt megvalósítani. 4-5 hétig vigyáznék a gyerekre Angliában mondjuk.
Utána ha elég rátermett vagyok, akkor jöhet az USA 1 évre, miután befejeztem a középiskolát.
Nem kell ide semmilyen tanfolyam.
Ha nincs lehetőséged a gyakorlatszerzésre mielőtt kimennél, olvass róla. Meglátod, gyereke válogatja, mit szeret, és család, mit vár el az au pair-től.
Azt azért ne írd majd a Dear Family levélbe, hogy nincs tapasztalatod, inkább azt, hogy imádod őket, ilyen és olyan színes egyéniség vagy, és mindenre nyitott, szeretsz új embereket és kultúrákat megismerni, és a többi.
A nagyobbacska gyerek már úgyis mutatni fogja, hogy neki a Barbie baba, vagy a Transformers a kedvence, Neked mi?
Ha megvan a család és, hogy hány évesek a gyerekek, akkor utánanézel, ilyen idősen mi történik a gyerekkel, milyen fejlesztő játékokat lehet velük játszani.
Azért bíznám Rád a gyerekemet, mert 'nem rontanád el' más családoknál tanult szokásokkal.
Ha gondolod, írj üzenetet.
Sok sikert!
Én 12 éve mentem ki így, nulla tapasztalattal.
Keresnek nagyobbakhoz is, szerintem inkább olyat válassz. Kicsi gyerekekhez többet kell kicsit tudni.
Én az első helyen 7 éves lányra és 9 éves fiúra, a másodikon 8 éves fiúra vigyáztam. Ez egy tök jó korosztály szerintem. Lehet haverkodni, meg olyan játékokat játszani, amit te is élvezel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!