Mit lehet tenni abban az esetben amikor a gyermek pofozkodik, rugdos és veri a saját fejét a földbe?
Figyelt kérdés
Kisfiam 1,5 éves és sokszor rámcsap, pelenkázásnál rugdos, valamint ha valami nem tetszik neki akkor magát pofozza vagy veri a fejét a földbe. Már nem tudom mit csináljak, nagyon el vagyok keseredve, sokszor teljesen alkalmatlan anyának érzem magam.2012. márc. 25. 23:08
11/11 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak köszönöm, sokat segített. Megerősített abban, amit én is gondolok. Nálunk pont ugyanez a helyzet. Fejelget, rugdos, csapkod. Megpróbálom átvészelni a dolgot. Nekem az az elvem, hogy ha egy gyerek csak szép szót és jót kap tőlünk, akkor nem adhat mást vissza. Ez nem jelenti azt, hogy ne fegyelmezném, de nem ütéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!