Darászcsípésre és egyéb balesetekre milyen házi patikát célszerű otthon tartani?
16 hónapos a lányom, és jó lenne összegyűjteni ami feltétlenül szükséges lehet darászcsípés,balesetek eseten.
Nektek a házi patikában mi van otthon???
én ecetes borogatást tettem rá nekik, és rögtön itattam kalcium injekciót kis vízzel keverve.
Persze mázlifügggő, hogy hol a csípés, nálunk szerencsére csak kézen-lábon fordult elő, és nem kapott el fő eret soha.
ennél többet nem tudom, mit lehet tenni házilag amúgy, kíváncsian várom a válaszokat :)
Mi ecetet szoktunk rátenni rögtön, aztán panthenol spray vagy kenőcs, valamint calcimusc ampullából egyet megitatok a gyerkőccel, ha kell nurofenes fecskendővel.
Többet nem tudsz tenni.
Előző a darázscsípésre vonatkozott.
Horzsolásra betadin, de azt mondják a curiosa is nagyon jó.
Engem múlt héten csípett meg darázs. Rohantam haza calcimust-ot inni (egy ampullát) és utána ecetes vízzel borogattam.
Szerintem jó ha van otthon calcumusc. Fel kell íratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!