Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szulnel igy masodik babat?...

Szulnel igy masodik babat? Pajzsmirigyes kerdes is! Bovebben lent!

Figyelt kérdés
3 eves a lanyom.Elotte volt egy vetelesem ami megviselt es a lanyommal vegig aggodtam az egesz terhesseget.Jo sokat feszedtem pedig nem ettem tobbet.A terhesseg vegenel rettegtem a szulestol es nem is vol konnyu szulesem.Hiaba kertem epiduralist nem kaptam csak a legvegen mivel beakadt a lanyom es mondtak ha vakummal nem jon ki csaszar lesz.Csak ezert kaptam epidualist.Hala az egnek!Nem birom a fajdalmat!A szules utan nem tudtam lefogyni,elment a tejem is.Nehezen mentek le 2 ev alat a kilok es az a millio csik ami a fenekemen van es a combom belso felen!Nagyon rosszu erzem magam a sajat boromben mai napig.Es erre jon mindenki mikor jon a kisteso!En ezek utan nem szeretnek.Nem szeretnek vegig menni mindenen megint!De senki sem erti meg!A parom sem!O sajnos reggeltol estig dolgozik es semmit sincs itthon velunk.Kulfoldon lakunk igy egesz nap egyedul vagyok a lanyommal.A pajzsmirigyemre is szedek gyogyszer mert azzal is gond lett mikor terhes lettem!Ha lenne masik baba lehet meg jobban felborulna az egesz megtobb gyogyszert kellene arra is szedni vagy muteni!Egy ismerosom ugyanigy van es sokkal tobb gyogyszert kell most szednie!Van valaki aki 2.babanal tobb gyogyszer kellett szedni,vagy akarmilyen problema?Ti mit tennetek a helyemben vagy ilyen helyzetben!Senki sem ert meg hogy anno lelkileg nagyon megviselt minden es nem szeretnek atmenni ujra mindenen!Persze imadom a lanyom!!!!!11
2012. márc. 20. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem szét kellene választanod magadban, hogy szeretnél-e kis tesót, csak félsz a "testi következményektől", vagy egyáltalán nem is vágysz még egy babára.

Amit leírsz, az alapján csak annyi derül ki, hogy még nem állsz készen rá.

Nekem teljesen más tipusú betegsége(im) vannak, de én/mi nagyon vágytunk harmadikra. Így én vagy 5 orvos véleményét kikértem, és abból egyértelműen az derült ki, hogy bár van esély romlásra, semmi nem garantálja azt. Így mi belevágtunk.

Ha ott a vágy Benned, hogy szeretnéd, akkor indulj neki tájékozódni, hogy mit mondanak az orvosok.

Azzal meg ne foglalkozz, hogy mások "mit várnak el Tőled"!

Senki nem értheti igazán, hogy érzel, csak Te!

Legjobbakat!

2012. márc. 20. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:

TSH mennyi? Endokrinológus mit mond??

Tudod hogy mindent befolyásol a pm ha nincs kezelve, letörtség, rossz hangulat, többletsúly...stb.....

Sokszor kisérője a Pm-nek a pco..., fontos lenne egy hüvelyi uh-val megnézni, mert amiket leírtál erre is utalhat.

Nekem négy baba elvesztése után derült ki a pajzsmirigy problémám, kaptam rá gyógyszert, majd egy hónap múlva kiderült a pco is, azt mondták legalább fél évig nem lesz még baba....két hét múlva pozitív volt a teszt.

Szerintem nem befolyásolja a pajzsmirigy a szülés kimenetelét. Nálunk is voltak komplikációk, ugyan az amit te is leírtál. A gyógyszeradagot a doki állítja, attól függ hogy érzem magam. Az endokrinológus segítségével, és a gyógyszerekkel 25 kilótól szabadultam meg.

Feltétlen egy endokrinológust keress fel friss tsh eredménnyel, vagy ha tudsz hormoneredményekkel, mert sajnos az a tapasztalatom (6évig vártuk a babát, mindent végigjártunk), hogy a háziorvos, nőgyógyász pajzsmirigyes, pco-s ügyben sarlatán. Le merem fogadni rendbe tudna egy jó orvos hozni.

2012. márc. 20. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
.......úgy értem babaprojekt vagy nem, a problémát feltétlen kezelni kell!!!
2012. márc. 20. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak egy kerdes, akarod-e vagy sem, hogy legyen egy masik baba. Ha igen, akkor keszen allsz az osszes kovetkezmeny megoldasara. Ha nem, akkor pedig a parod kenytelen elfogadni ezt, ha nem erti meg, akkor nagyon gyerekes a gondolkodasa.
2012. márc. 20. 23:47
 5/5 A kérdező kommentje:

A pajzsmirigyre mar szedek gyogyszert.Egy negyedet kell.evente nezik amire nemsokara mennem is kell.Csak attol tartok hogy ha valalnak is masodikat akkor megint felborulna es tobb gyogyszert kellene szedni megint sok kg jonne fel hiaba nem eszek sokat............

Koszonom a valaszokat.

2012. márc. 21. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!