Egy hete szoktatom be kislanyom az oviba es nagyon megvisel! Kulfoldon elunk. Mit tegyek? Bovebben lent!
Szia.Nem tudom hol laktok pontosan kulfoldon,nalunk vannak/voltak "playing group-ok" ami azt jelenti hogy bementunk a bolcsibe vagy a children centre-be maradtunk 2-3 orat,addig is gyerekek kozott volt,ismerkedett a nyelvvel igy mire eljutunk az oviig addigra megbaratkozott a helyzettel.Azt hiszem 11honapos volt mikor eloszor mentunk,onnantol kezdve mentem vele minden heten.
Ettol nem vagy rossz anya,nem tehetsz rola.Bird ki,tudom nehez latnod hogy nem erzi jol magat de idovel meg fogja szokni.Anyukam ovono o szokta meselni bizony azok a gyerekek akik eloszor mennek oviba sirnak par napig de utana belerazodnak.
Nem tudsz vele ott maradni?Eleinte maradj vele fel orat aztan gyere ki fel orara es igy tovabb.Persze ha dolgozol ugy nehez.Sok sikert.Kitartast a beszokatashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!