Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy hete szoktatom be kislanyo...

Egy hete szoktatom be kislanyom az oviba es nagyon megvisel! Kulfoldon elunk. Mit tegyek? Bovebben lent!

Figyelt kérdés
Meg nincs 2.5 eves.Szerettem volna elkezdeni az ovit hogy legyen gyerekek kozott mert itthon mar unalmas neki.Oszinten elmondtam neki hogy anya ott fog hagyni de visszamegyek erted stb.Az elso nap 15 percet sirt 2. nap mar csak 5 tegnap csak 1.Nincs ott csak 2 orat mert kemenyen fizetni kell erte.De!Nezetem ahogy a kertben volt nem mer jatszani semmivel,fel a gyerekektol es ugye nem erti az ovonoket mert angolul beszelnek.Bent sem igazan jatszik tobbnyire csak var hogy menjek erte.Ha ott van nem sir,elvan.Mikor erte megyek azt mondja jo volt.De megsem erzi jol magat.FEL!Kinel volt ilyen?Mennyi ido volt mire mar elment jatszani ,jol erezte magat?Szornyu erzes igy otthagyni hogy nem erzi igazan jol magat!A mai nap kifejezetten rossz volt.Mikor mar indultunk tudta es vegig vinnyogott.Mikor bementunk mar sirt hogy ne hagyjam ott.Mondtak maradjak kicsit.Ott voltam fel orat ugy elvolt festett.De mikor mondtam hogy indulok jott az uvoltes!!!Ti hogy viselitek!!Szornyu erzes!A jovo heten mar csak 2 napot megy 2 orara mivel fizetni kell de lehet meg hogy 3 nap lesz belole hogy szokja.Ilyenkor is az jar a fejembe sir e vajon,milyen rossz ott neki egyedul es ilyesmi.Rossz anyanak erzem magam pedig csak jot akarok!Barmilyen tanacsot szivesen veszek!Koszi elore is!
2011. szept. 23. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.Nem tudom hol laktok pontosan kulfoldon,nalunk vannak/voltak "playing group-ok" ami azt jelenti hogy bementunk a bolcsibe vagy a children centre-be maradtunk 2-3 orat,addig is gyerekek kozott volt,ismerkedett a nyelvvel igy mire eljutunk az oviig addigra megbaratkozott a helyzettel.Azt hiszem 11honapos volt mikor eloszor mentunk,onnantol kezdve mentem vele minden heten.

Ettol nem vagy rossz anya,nem tehetsz rola.Bird ki,tudom nehez latnod hogy nem erzi jol magat de idovel meg fogja szokni.Anyukam ovono o szokta meselni bizony azok a gyerekek akik eloszor mennek oviba sirnak par napig de utana belerazodnak.

Nem tudsz vele ott maradni?Eleinte maradj vele fel orat aztan gyere ki fel orara es igy tovabb.Persze ha dolgozol ugy nehez.Sok sikert.Kitartast a beszokatashoz.

2011. szept. 23. 15:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Most latom ujraolvasva a kerdest hogy maradtal fel orat es ugy elvolt.Nem tudsz kisurrani amikor meg jol el van?Lehet eszre sem venne hogy nem vagy ott.Tudom nem a legjobb megoldas.Mas otletem nincs.Hatha kapsz jobb otleteket is.
2011. szept. 23. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!