Anyukák, ti hány órára viszitek a gyereket bölcsibe, mikor mentek értük?
Nekem szerencsém van, 5 perc a bölcsi-munkahely távolság.
3/4 8-kor adom lea kisfiamat, és 1/2 5-re megyek érte.
Nem tudtok csúsztatva járni a férjeddel?
Barátnőmék ezt választották.
Elvileg mindketten 8-fél 5-ig dolgoznának, plusz 3/4 óra utazás, de a férje átkérte magát 1/4 8-ra, így reggel anya viszi a kisfiút, mert ő később megy, du. pedig apa szedi fel a bölcsiben.
Hú, ez nagyon nem jó. Azt hiszem, van is ilyen szabály, hogy napi maximum 10 órát tölthet a bölcsiben. Ebbe is alig-alig fértek be. Ötletem nincs, mi is hasonló gondokkal kűzdünk, tudom, milyen nehéz. Ilyenkor jönne jól a nagyszülői segítség, ha lenne...
Ha máshogy nem tudjátok megoldani, akkor te vidd fél 7-re a párod meg rohanjon érte délután fél 5-re. Nincs esetleg közelebbi bölcsi a munkahelyetekhez?
Mi is hasonlóképp lennénk, ezért mi a munkahelyemtől nem túl messze lévő bölcsibe adjuk a lányomat.
Különben mi sem látnánk őt napi 10 vagy több órát.
Amikor a férjem délelőttös olyankor 5-re visszük, és 3 körül megy érte az apja.
Amikor délutános 3/4 8-ra viszi az apja, és 3 után megyek érte én.
A párom villanyszerelőként dolgozik a városunkban, fix a munkaideje, nem tudunk rajta változtatni, már megkérdeztük...
Én irodista vagyok egy budaörsi cégnél, sajnos az én munkaidőm is fix, változtatni másik munkahellyel tudnék ha lenne, de nincs.
Ha minden kötél szakad apukám el tudja majd hozni korábban, amíg egészségi állapota engedi, de már előre félek ettől az egésztől.
Eddig napi 24 órát együtt töltöttünk, hogyan tudjuk majd ezt a legkönnyebben feldolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!