Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Toljam el a napirendet vagy...

Toljam el a napirendet vagy hogyan oldjam meg? Adnál tanácsot?

Figyelt kérdés

16 hónapos lányom reggel 8 fél9 között ébred, délelőtt boltba megyünk,majd még ezen felül ált 3/4 órát kinn játszunk mióta ilyen jó idő van. Fél 12kor ebéd, és utána 3-ig alszik mint a bunda. És itt a baj, hogy utána uzsonna 4 előtt megyünk ki és ált. 6-ig kinn vagyunk. De fél7 körül már anniyra fáradt néha,hogy csak nyügősködik, 8kor szoktunk füreödni.

Nem merem egy órával hamarabbra hozni a fürdést, mert jön az óraállítás is, meg lehet összezavarná. Vagy rosszul gondolom??

2012. márc. 19. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
az én kisfiam 20 hónapos de ugyanez a napirendünk (csak az enyém fél7 kor kel) de minden másban ugyanez van, az enyém is nyügös este 6-8ig, sztem unja magát alakásban . én fél7kor vacsiztatom, összepakolunk, kis zenét hallgatunk negyed8kor ülnek apával a kádban 10 percet, felöltöztetem, és 8kor már ágyban van egyedül alszik el. sztem ne változtass,
2012. márc. 19. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell egy órával,elég egy fél órával előbb fürdetni,az óraállítás én alig várom mert mióta világos van reggel 6-kor kel a fiam...nem biztos hogy meg fogja viselni,nálunk nem volt gond.
2012. márc. 19. 12:52
 3/3 anonim válasza:
Szerintem váloztass és ezen a merev napirenden is. Mert - Isten ments - bármi közbejöhet és akkor a kis csumota, nagyon megsinylí a "változást".
2012. márc. 19. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!