Mit tegyek vigyen pszichologushoz? Ugy érzem Én rontottam el!
7 éves a kislányom velem alszik el és mostanában elég furcsa dolgokat csínál! Nem megy neki a tanulás, visszabeszél mindenkinek, nem rak rendet magaután olloval elvágja a ruháját és 2 nappal ezelött találtam a szobájában egy fényképet amin az apukájával vagyunk hárman és ceruzával kiszurta az apukája és az én szememet is!
Az apukájával 4 éve vagyunk külön 3 éve van egy kapcsolatom. Elfogadta az új páromat söt májusra várjuk a közös babánkat akit már most imád a lányom!!
Nagyon megilyedtem mikor megláttam a képet kiszurkálva az volt a válasz haragszik az apukájára mert mindig hitegeti hogy elviszi rám meg azért mert kiabáltam vele!!! Nem tudom mit tegyek!!!! Kétségbe vagyok esve nagyon!!!!!!!!!!
Igen, vidd pszichológushoz, és lehetőleg igyekezzetek rendezni a kapcsolatát a vér szerinti édesapjával is.
Egy pszichológus kismama
Szia. Nem hangzik valami jól :(
Biztos hogy elfogadta az új párodat, az új kapcsolatot? Lehet, hogy csak azt mutatja... Elvinném egy gyerekpszichológushoz. Vagy lehet, az is elég lenne, ha csak te beszélnél eggyel, a gyerek nélkül... (?)
"májusra várjuk a közös babánkat"
Ez a kulcs.
Abszolút egyetértek. :)
Sajnos ez már-már tankönyvi táptalaja a későbbi testvérféltékenységnek - jobb megelőzni, mert nem lesz egyszerű időszak egy újszülöttel és egy, a saját kis válságaiban szenvedő hét évessel. (A pocakban lévő babát pedig szereti ettől - és a bűntudata, amelyet adott esetben afölött érezhet, hogy félti tőle a saját pozícióját még sok bonyodalmat okozhat. Nektek is, de leginkább neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!