Mi a véleményetek erről a pancsolóról/homokozóról?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy jó lenne ilyen a kertbe a kisfiamnak, de élőben még nem láttam. Az egyik felét pancsolónak használnánk, és nem tudom hogy a kagyló bordázata nem nyomná-e a popsiját vagy a combját. Van valakinek ilyen?
2012. márc. 19. 09:35
1/2 anonim válasza:
Mi ilyet vettünk, de csak ideiglenesen kell. Meg tart az udvar rendbe tetele, így a játszótér is ideiglenes helyen van. Mert a rendes homokozó le lesz adva kicsit. De addig ez is jó. Hosszú tavon szerintem nem tartós. Műanyag, az meg annyira nem bírja az időjárást.
2/2 anonim válasza:
Nekünk ilyen műanyag van csak nem kagyló hanem virág,a lányom baba korában vettük,akkor még fekve pancsizott benne,valamit terítettem az aljára.Azóta már 6 éves az alja homokozó,teteje pancsoló,már a fiam pancsol benne,nem nyomják őket a bordák,még sose panaszkodtak.A szine ennyi év után most kezd már fakulni,de mi szerettük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!