Hogyan szoktattátok rá 1-1,5 év körüli gyereketeket a napszemüveghez?
Vettem a lányomnak egy Baby Banz napszemüveget. Amit pár másodpercig el is visel, aztán le is szedi. :)
Minden nap tegyem rá kicsit? Vagy hogy csináljam?
?!?!?!
Mi a sz*rnak?
Jó, hogy nem rúzsozod ki a száját.
Szerintem is inkább sapi. Igaz, a napszemüveg jobban véd, mert közvetlen a szemet védi, de egy ilyen kicsi gyerek nem tűri el magán sokáig.
De nyugi, lesz majd olyan is, mikor állandóan a tiéd kell neki, mert "anyunak is ilyen van...". :)))
És a smink és a napszemüveg nem ugyan az. Az egyik véd, a másik pedig művé tesz. Miről is beszélünk?
Köszi kedves utolsó válaszoló! :)
Igazából az enyémet mindig elveszi, és fel is akarja venni. Folyton parádézik benne a tükör elott. Ezért is mertem megvenni. Meg a boltban probalgattuk, és mondta az eladó, hogy nem szoktak igy tűrni a gyerekek. Szóval reménykedem, hátha megis megszokja.
Bocs,kicsit off...
Majd írd meg hogy sikerült-e "rászoktatni".Én is gondoltam rá,hogy nyárra veszek a lányomnak (10 hónapos most),de pont ettől félek hogy majd rögtön lecibálja :)
én a szemésztől pont azt hallottam, hogy nem szabad hozzá szoktatni a napszemüveghez mert nem szokja meg a napot és csak ártasz ezzel neki.
szerintem mielőtt nagyon hozzá akarod szoktatni kérd ki egy szemész véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!