Meddig altattátok rácsos kiságyban a picit, mennyi idős koráig? Hogyan szoktattátok át rendes ágyra?
Figyelt kérdés
2 éves múlt babám, hamarosan bölcsis lesz, ahol rendes kis összecsukós ágyakon alszanak majd, de ő itthon még mindig a rácsosban alszik, mert különben sosem lenne alvás, elmászkálna, nem maradna meg, stb.2011. jún. 8. 14:41
1/5 anonim válasza:
Kisfiam szeptembertől megy bölcsibe, most 20 hós múlt, és rácsosban alszik itthon, bölcsiig mindenképpen abban fog aludni, mert különben mászkálna.
Barátnőm kisfia most 2,5 éves, most kezdte a bölcsit nemrég, és ahogy a bölcsiben megszokta a kiságyat, otthon is átszoktatták arra - még segített is összeszerelni az új kiságyát, és nagyon büszke volt rá, hogy ő ilyen nagyfiú. :) Valahogy így tervezem én is.
2/5 anonim válasza:
2,5 éves volt a fiam, amikor áttettük a rendes ágyba. Különösebb szoktatás nem volt, csak mondtuk neki, hogy "nemsokára kapni fogsz egy nagyfiús ágyat". Aztán megvettük az ágyat, a kiságyat elraktuk, és azóta abban alszik.
3/5 anonim válasza:
13 hónaposan került egy sima heverőre, már alig vártam, mert 8 hónapos korától fogva utálta a kiságyat, minden éjjel ordítás volt :( Most 20 hónapos.
5/5 A kérdező kommentje:
nálunk is ez a gond, hogy annyira izeg, mozog, aktív hogy nem maradna fent az ágyon egy percet sem, este sem, nem lenne alvás :( akkor megnyugodtam, várunk még egy keveset, majd meglátjuk!
2011. jún. 9. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!