21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Meglepődtem hogy néhányan 4-est írtatok. Nekem olyan furcsa. Mint első gyerekes anyuk a lányom a viszonyítási alap,pedig ő jóval az átlag felett van méretre. Gyakran a 3-4évesek is kisebbek nála.
Most 17kg körüli,és 95cm. Majdnem 5kilóval,és 59cm született.
2012. márc. 16. 11:08
22/29 anonim válasza:
pampers 4-eset adok rá, bevált
23/29 anonim válasza:
Mindenfélét, ami akciós. 12,5 kg, jövő hónapban lesz 2.
Lidliset, Pamperst, Liberót és DM-eset is hord, neki mindegy, és mindegyikből ötöset.
24/29 anonim válasza:
Kisfiú, 15 kg.
Babylove 5-öst hord kb. 4 hónapja.
25/29 anonim válasza:
Jövő héten lesz 2 éves, kisfiú. Eddig nappalra 4-es Liberot hordott és éjszakára 5-ös Liberot, most már nappalra is az 5-ös Liberot.
26/29 anonim válasza:
5-ös Pampers-t hordtunk ennyi idősen. Akkor volt 98 cm és 12 kg volt körülbelül. Tényleg jó nagy a lányod, mert a magassága egy átlagos 3 évesé, a súlya pedig egy átlagos 4,5-5 éves kislányé.
27/29 anonim válasza:
2 éves a lányom 4-es Pampers-t használ és ez bevált!
28/29 anonim válasza:
15 válaszoló vagyok.
Jó nagy a kislányod!
Nekem a fiam 4 és fél éves, 16 kg körül van, és 108 cm.
29/29 anonim válasza:
Kb 4-est, vagy 4+-ost.
A kisfiam 18 kg és még épp jó rá a Bebishből a 3MIDI méret:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!