1/29 Nettke válasza:
a súlyától függ hogy mekkora pelenka kell neki, az meg mindeggy hogy milyen, a lényeg hogy jó nedvszívó legyen, a legolcsóbb pelenka nembiztos hogy a legjobb a baba bőrének
2/29 A kérdező kommentje:
Köszi,de nem az érdekel hogy milyen pelenkát adjak a gyerekemre,mert meg van a tökéletes!
Érdekel mások tapasztalata!
2012. márc. 15. 22:14
3/29 anonim válasza:
6-os Liberot hord, éjszakára 7-es méretet adok rá három hete, mert a 6-os kevésnek bizonyult (ha hason aludt, kifolyt a pisi). 2 éves, 3 hónapos. A Tiéd milyet és mekkorát hord, kedves Kérdező? :)
4/29 A kérdező kommentje:
2éves múlt a kislányom pár nappal. 6-os liberot éjszakára. Nappalra meg ami van,lesem az akciókat. Most épp pampers 5ös,de már kicsinek látom. A pampers csak addig volt jó éjszakára amíg pici volt.
2012. márc. 15. 22:22
5/29 anonim válasza:
5-ös Libero bugyipelenkát, éjjel-nappal. Most lesz 2 éves.
6/29 anonim válasza:
2 éves és 3 hónapos a fiam, 5-ös Liberot hord, de lehet, hogy lassan váltanom kellene 6-osra. Igaz, hogy kilóra még jó az 5-ös, de nagyon sokat iszik. A Pampers nekünk is csak addig volt jó, amíg kicsi volt, most egy óra alatt átázik.
8/29 anonim válasza:
Eddig Dm-es saját márkásat vettük 4+ mi is és jó!
9/29 A kérdező kommentje:
4+os gyerekek anyukái,hány kiló a lurkótok? Mert az én lányom valamikor másfél éves kora előtt hordott ekkora méretet!
Az én lányom 17kg.
2012. márc. 15. 22:57
10/29 anonim válasza:
2 eves 3 honapos a lanyom, sulyra kb 13 kg korul mozog. Altalaban 6-os liberot hord, de mivel van itthon 1 csomag 5-os pampers, igy azt elhasznalom napkozben. Probaltam estere is az 5-os pamperst, de nem birja az ejszakakat, nagyon hamar atazik. Meretre es nedvszivasra is a libero jon be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!