Az 5ös pampars,nekünk sem bírta ki az éjszakát,ráadásul épp hogy körbe éri. A fenekét sem takarja be rendesen. Szerencsére nemsokára elfogy. Olyan régen vettem már neki pamperst,és nem gondoltam hogy az 5ös majdnem kicsi. Lehet a 6os kibírná az éjjelt!
Ahogy elnézem a lányom a 6os libero sem lesz már sokáig jó!
7. válaszoló vagyok, DM 4+
kisfiam már több mint 2,5 éves, de ő már nagyon régóta ezt a méretet hordja. kb 15 kg most (de ez csak tényleg kb)
megint én a 7.
ha jól emlékszem 2 évesen 13 - 13,5 kg volt
Az én lányom 1 hónapja töltötte be a 2 évet, 11,5 kg, 88 cm.
4 méretű pampers hord, de csak éjszakára kell neki, nappal szobatiszta. Az éjszakát bőven kibírja, bár pont ma reggelre átnedvesedett, ez eddig még nem fordult elő.
2 éves a fiam, 12 kilós, de magas növésű (és sokat iszik)
Nappalra eddig 5-ös háppy-t hordott, de most váltanunk kell a 6-osra
Éjjelre már egy ideje 6-os libero-t kap, de asszem abból is 7-est veszek, ha kifogy ez a csomag :(
A lányom 2 évesen 4+-t hordott nappalra és 5-öst éjszakára, egészen kb 2.5 éves koráig ,akkor kellett nappal 5-ösre váltanunk. Aztán hamar szobatiszta lett, úgyhogy 6-ost el se kezdtünk használni nála.
5-ös Huggiest vagy Háppy Bellát hordott a fiam két évesen.
13 kg körül volt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!