Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak szerintem butaság egy...

Csak szerintem butaság egy anya részéről, meztelenül fényképezni a gyermekét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elnéztem épp facebookon, hogy nem elég, hogy szinte minden képe a kislányról szól, oké anyai büszkeség ez még alapból érthető is, de azt nem tudom felfogni, és a fürdőszobába fürdésközben teljesen meztelenül amikor áll a kicsi, miért kell lefényképezni.

Bár nekem az is fura, hogy akármit csinál a kicsi levan fényképezve, de hogy fürdéskor minek és miért kell olyan videót felrakni a csemetéről, ahol kisvan mindene ezt nem értem.

A legfelelőtlenebb az egészben, hogy az üzenőfala le sincs védve, bárki láthatja és bárki lementheti. Igaz én még gyerek vagyok, de nem tenném ezt mert egy 15 év múlva ciki fog lenni annak az 1 és fél éves kislánynak, meg nem tudom miért kell azzal büszkélkedni, hogy meztelen, épp olyan kis szép az a kislány, ha van rajt egy pelus is. Szerintem buta csak, és más is fényképezi így, vagy teljesen jogos, hogy felelőtlen viselkedésnek tartom?

2012. márc. 15. 20:55
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
: ) Ne támadásnak vedd:)
2012. márc. 29. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!