Csak szerintem butaság egy anya részéről, meztelenül fényképezni a gyermekét?
Sziasztok!
Elnéztem épp facebookon, hogy nem elég, hogy szinte minden képe a kislányról szól, oké anyai büszkeség ez még alapból érthető is, de azt nem tudom felfogni, és a fürdőszobába fürdésközben teljesen meztelenül amikor áll a kicsi, miért kell lefényképezni.
Bár nekem az is fura, hogy akármit csinál a kicsi levan fényképezve, de hogy fürdéskor minek és miért kell olyan videót felrakni a csemetéről, ahol kisvan mindene ezt nem értem.
A legfelelőtlenebb az egészben, hogy az üzenőfala le sincs védve, bárki láthatja és bárki lementheti. Igaz én még gyerek vagyok, de nem tenném ezt mert egy 15 év múlva ciki fog lenni annak az 1 és fél éves kislánynak, meg nem tudom miért kell azzal büszkélkedni, hogy meztelen, épp olyan kis szép az a kislány, ha van rajt egy pelus is. Szerintem buta csak, és más is fényképezi így, vagy teljesen jogos, hogy felelőtlen viselkedésnek tartom?
Fúú
Én valamelyik nap olyat láttam, hogy azt hittem az agyam eldobom.
Nem az ismerősöm a nő de meg tudtam nézni a képeit.
A gyerekről volt vagy 2millió ugyanolyan kép, kívéve egyet!
Fürdés közben csinálták a kisfiúról a képet. A kép a kisbaba heréjét ábrázolta amit az anyja fogott!! Külön ez volt lefényképezve. Hát nem is mondom egyébként, hogy nem magyar volt az illető....
Harmadik: Nem állok közeli viszonyban, mivel a képeit én is úgy látom, hogy az üzenőfala nincs levédve, és oda kirakja a képet, a többi képét nem látom, de amit akkor rak ki, azt igen, mert nem védte le az üzifalat.
Negyedik: Akkor sem tartom helyesnek : ) Ennyi felelőség, és tisztelet jár a gyereknek. Ezt nem tenném vele sem, és magammal sem.
Ötödik: Nem a gyerek szégyenlőségéről van most szó, mert persze hogy egy gyerekben még nincs ilyen szégyen érzet, de egy anyában már lehetne
Hatodik: Az érthető, hogy magának az ember csinál, nekem is van puncis képem még kicsi koromról, de ez már nem 'fér fel' a facebookra, ahol tényleg bárki láthatja, főleg ha felelőtlen módjára le sem védi. Nem értem,miért jó egy szülőnek, ha a kislány 'Puncijával' 'menőzik'.
Ruhába is gyönyörű egy gyerek, nem kell szét nyitott lábakkal fényképezni szerintem.
Hetedik: Nekem tényleg ez a véleményem, mert a kicsiről az is levan videózva, hogy oldalra fordult, és mindig vissza rakták hanyatt, hogy legalább 10-szer bemutatsák, hogy a kicsi tud oldalra fodulni...Ez kicsit gáz véleményem szerint, majd lehet én is ilyen leszek 10 év múlva.
Nyolcadik: Felelőtlenség, egyetértek. Megalázza a gyermekét is, bár azért az Amerikaiak meg túlzásba esnek.
Kilencedik: Chh, na ez a felháborító, amúgy sem értem, mit vár egy anya, hogy majd az ismerős megmondja, hogy milyen szép a kislány puncija? Pelenkába is tud mosolyogni a kicsi, de olyan kép is van, ami semmi különös, csak egyszerűen fürdőkádas, ott eltakarja a kezével magát a kicsi gondolom véletlen.
De nemám, hogy apa pl: Benn ül a fürdőkádba a kicsivel, és a kezét a kicsi puncija elé rakja, aztán úgy fényképezi le az anyuka, hanem mindent bele had szóljon...
Hát ha jól tudom, ez az anya körmös... Tényleg nem csak buta emberek, de akiben van ész, mert bizony olyan is van, az tényleg nem rak fel.
Pl: Van egy másik szülő Ő ismerősőm facebookon, Ő csak a fürdőkádasban a kislány hasáig fényképezte, mert tudja hogy felelőtlenség kirakni a kislány punciját is...
Nekem kisfiam van. Készültek róla pucér fotók, de amin a kukija is látszik, csak a családi fotóalbumban lehet megnézni, még a nagyszülők sem kaptak belőle. Közösségi oldalra pedig végképp nem tennék fel meztelen fotót róla. Lehet, hogy túlzás, de én így gondolom helyesnek.
Az viszont egyáltalán nem izgat, ki milyen képet rak fel a saját gyerekéről, az ő (és a gyerek) baja. Én nem idegeskedem ilyeneken, max butaságnak tartom :)
Utolsóelőtti előtti: Én sem idegeskedem, csak tényleg butaságnak gondolom én is, mint te is:)
Utolsó (és előtti): Az egy dolog, de ha valaki már ilyen képet rak fel a gyerekéről, legalább védje le, és nem hiszem, hogy ilyet akkor is felkellene rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!