Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A szülővel történő egyeztetés...

A szülővel történő egyeztetés nélkül elfogadhatónak tartjátok ha a gyermeketekhez a közelben élő 7 éves barátja minden nap átjön iskola után amint hazaér, illetve hétvégén, szünetben már reggel?

Figyelt kérdés

A kis barát szülei ezt természetesnek veszik.Jó ha tudnak valakivel játszani a gyerekek,de az,hogy állandóan természetes legyen,hogy bármikor jöhet,ha vendégünk jön,akkor ordít a kisfiam,hogy ne küldjem el a barátját és hogy utálja a vendégségbe jövő másik gyereket.

Nekem néha jól esne egyedül lenni a családdal csak,valamiféle határokat kellene szabnom a dolognak,de nem tudom,hogy mi az ami reális lenne.

2012. márc. 15. 14:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ma megsirattam ezt a barátságot,elvittem őket sétálni ,nagyon élvezték,nézték átölelve egymást a gyönyörű tájat,a biciklijüket letették maguk mellé,majd a kis barát megszólalt "Sosem hagylak el téged! " a kisfiam pedig erre "ÉN sem téged,soha !...reggel jött a kis barát mint ahogy mindig szokott,itt ebédelt,itt volt egész nap.

Mikor hazakísértük jött ki az anyukája az udvarba ,kiderült éppen válnak,ki van idegileg ,be fog feküdni a pszichiátriára.

Tegnap mikor hazakísértük egyértelműen az anyuka vagy be volt nagyon nyugtatózva,vagy pedig nagyon részeg volt,mert alig tudott menni,és elkenten beszélt,még szerencse,hogy a nagymama is velük lakik,az apuka már nem lakik velük.

Szépen játszottak,nem volt velük fegyelmezési probléma,sokat nevettek,szót fogadtak,nagyon jó hatással van a kisfiú a fiamra,olyan boldogok együtt,nagyon megsajnáltam...és nagyon belopta a szívembe magát azzal a szeretettel ahogy a kisfiammal bánik.

2012. márc. 16. 21:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Ennek a kisfiúnak mindig nyitva lesz nálunk a kapu...
2012. márc. 16. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!