Kispesti általános iskolák - vélemények?
Kislányom most megy általános iskolába, szeretnék tájékozódni. Ismerősök véleményére nehéz alapozni, mert egymásnak ellentétes infokat mondanak - a nyílt napok ugyan adnak némi betekintést, de igazából lakva lehet kiismerni.
Legjobban a Bólyai János, és az Ady zenei osztálya érdekel.
amiket én hallok, tudok:
A wass albert-et vagy az erkelt nézd meg, ha zeneibe szeretnéd
A bolyai is jó
Köszönöm a válaszokat!:) Végül az Ady zene tagozatra írattam, valóban nagyon jónak tűnik, ráadásul az osztálylétszám is alacsony. Igen, van néptánc, és rengeteg szakkör.
A jövő zenéje, hogy beválik - e - de nagyon jónak ígérkezik.
Az Erkel is tetszett, gyönyörű patinás épület a zöldövezetben - de nekem az messze van, az osztály létszámok is túl nagyok.
kedves kérdező!
bevált az Ady? szeretitek?
Köszönöm, ha válaszolsz!
ez jól hangzik :)
én is attól féltem, hogy zűrök lennének, rossz magaviselet stb. vagy hogy gyenge a suli. De ezek szerint akkor nem. Hány osztály indul elsőben, nem tudod? (mi 1 év múlva mennénk csak)
A zenei osztályba könnyű volt bekerülni, a többi osztályról is jók a hírek?
Köszönöm!!!
Ebben a suliban már régóta 2 osztály indul. Szerintem nem nehéz bejutni a zeneibe - a másik osztály számítás technika tagozatos. Van egy Iskolakóstolgató nevezetű programjuk, ez a nagycsoportos óvodásoknak rendezik, havi egyszer egy kétórás foglalkozás - itt tudják javasolni a gyereknek a zenei, vagy a másik osztályt. Egyébként azért is kisebb itt a gyerek létszám, mert annyira nem reklámozzák az iskolát, mellette van a Reménység katolikus iskola - és a környékbelieket elcsábítja, mert két tannyelvű - egyébként ezen kívül nem dicsérik a katolikus sulit, régimódi, nagyon szigorú tanárok, neveletlen, nem éppen vallásos gyerekek...
Nézzetek meg minél több környékbeli sulit, ne a szóbeszédre adj, amelyik szimpatikus, és a gyereknek tetszik, az a legjobb - a tanítónéni személye is nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!