Jár valakinek a győri Bisinger óvódába gyermeke? Esetleg a Prohászkába?
Szia! A fiam gondozónői nagyon kedvesek, látszik rajtuk, hogy szeretik a munkájukat, mindig kitalálnak valami érdekeset a gyerekeknek, készülnek az ünnepekre. Pl.: március 15.-ére zászlót festettek a kis ujjukkal, vízfestékkel, ma nyuszikat színeztek ceruzával mikor vittem reggel a fiam. És ma este fürdés közben elkezdett egy locsolóverset mondani a fiam, nem számítottam rá, de nagy boldogság volt, mert nem rég kezdett el beszélni. Szóval látom, hogy foglalkoznak vele, nem csak gyerekmegőrző. A kaja úgy tudom minden bölcsiben központilag ugyanaz, a tél elején vezették ezt be, a fiamnak ízlik, de ő amugy is jó evő. Az udvaron vannak fajátékok, egy csúszda, meg egy nagy homokozó. Vannak kismotrok, meg 3 kerekű kisbiciglik is. Sajnos télen nem mennek ki, mert a sárral nem tudnak mit kezdeni, de mióta jó idő van minden nap kiviszik őket. Van egy árnyékot adó nagy fa is.
A szomszéd csoport gondozónői viszont nem szimpatikusak, hallottam csúnyán kiabálni őket kisgyerekkel, meg anyukát is osztottak már ki elég durván. Te milyen rosszakat hallottál ? Csak hogy mire figyeljek oda, azért kérdezem. Kislányod mennyi idős?
Szia! Nekem júliusban lesz 2 éves a kislányom, most 20 és fél hónapos. A kisfiamat nem kellett bölcsibe vinnem, mert 2 év van a két gyerkőc között. Augusztus közepén kezdeném el bölcsibe hordani Borókát, mert augusztus utolsó hetében már mennem kell dolgozni. Nagyon bízom benne, hogy könnyen beszokik és felveszik...
Én a pelenkacserével kapcsolatban hallottam rosszat. Az óvónő ismerősöm mondta, hogy gyakran nedves ruhában van a kisgyereke. Félek az altatástól, nekem nem tud egyedül elaludni a kislányom :( Április 16-án lesz a beiratás. Helyileg, ez lenne a legjobb a munkahelyem szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!