Van valakinek DÖNTHETŐ TÁMLÁJÚ 9-36kg autósülése? Hogyan lehet megdönteni a háttámlát (hiszen mögötte ott van az autónk üléstámlája)?
Szeretnék érdeklődni,hogy hogyan kell megdönteni egy ilyen ülést?
Ezeket nézegetem:
Találtam ebből más oldalakon olyat, aminek dönthető a háttámlája, és nem tudom,érdemes-e azt megvenni, mert nem tudom elképzelni,hogy hogyan lehet megdönteni.
Amiket belinkeltél, azok szerintem nem ez a kategória.
Azokat lehet dönteni, aminek van egy külön alsó része, amit be kell rögzítened a kocsiba és csak utána jön rá az ülés része. Ezekben az ülés részt el lehet mozdítani az alsó részhez képest, így tényleg lehet dönteni az ülést.
Azoknál, ahol csak berakod az ülést és a kocsi övével rögzíted bele a gyereket is, azoknál minimális szabad játék van a háttámlában, én ezt nem nevezném komoly hátradöntésnek, meg ezeknek rá is kell simulnia az autó ülésére, hogy stabilan álljanak.
A két gyerekemnek a fenti fajtájú üléseik vannak, ezért ez a tapasztalatom, de persze lehetnek más megoldások, amiket nem ismerek.
A legjobb az lenne, ha meg tudnád őket nézni, vagy ha más nem, legalább telefonon az árító helyeken megérdeklődni, bár legtöbbször ilyen extra kérdésekre nem tudják a válaszokat ://
Az Espirot én is nézegettem, csak az egy tizessel több.
De a mostani ülésünk Espirro,és én is nagyon szeretem.
Most is kettőt veszünk, az egyik majd biztosan az lesz, csak az én kocsim nagyon picike, és az abban lávő gyerekülést előbb le kell cserélni mert már nem fér el a lányom lába, és abba a kocsiba (ritkábban használjuk) egy ilyen olcsóbbat gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!