Mikortól lehet a babakocsi háttámlát eggyel megdönteni?
a középfokozatot 4 hós kortól lehet amikor a baba már kiváncsi többet szeretne látni a világból .
teljesen ülő -sport- részbe félévesen lehet csak tenni a támlát akkor lehet ülő pozicióba dönteni. szóval amikor már önállóan ülnek.
én gyógytornásztól kérdeztem, ő tanácsolta, hogy 45 fokban dönthetem 7 hó körül (még akkor nem ült a babám, de már húzta föl magát.)
közel 90 fokban azóta használjuk, mióta a babám felhúzza magát teljesen ülésbe, és úgy is marad akkor is, ha nincs mögötte támla, ez nála 9 hósan volt.
Nekünk 3 fokozatos, de szinte sose használtam a középsőt. 4hós korig a bébihordóban feküdt(kocsihoz csatolható), mikor kinőtte, akkor átkerült a bébi a vízszintes fokozatra. Ha döntöttem rajta, akkor csúszott lefelé. Ő nagyon jól elvolt a fekvő helyzetben, játszott a kocsira akasztott játékkal. Mikor már ülni szeretett volna, akkor teljesen felállítottuk a támlát, mert a középsőből nem látott ki rendesen, és folyton húzta előre a fejét.
Érezni fogod mikortól emelhetsz rajta. Nem tudod elrontani, nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!