Jár valakinek a győri Bisinger óvódába gyermeke? Esetleg a Prohászkába?
Figyelt kérdés
Meg vagytok elégedve vele? Nehéz bekerüni, ha körzetileg nem oda tartozunk, csak a belvárosban van a munkahelyem?2012. márc. 15. 11:27
1/19 Jubilee válasza:
Szia! A Prohászkába jár a kisfiam, ez az első évünk. Mi sem belvárosiak vagyunk, de mivel ebben az iskolában dolgozom, nekem könnyen bekerült a kisfiam. Maximálisan meg vagyok elégedve az óvodával. Keresd meg a vezető óvónőt, Ottófi Rudolfné Editet, és ő tud neked további információval szolgálni.
2/19 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, hogy írtál! Ma voltunk beiratkozni, de nem veszik fel, mert nagy a túljelentkezés. Nagyon szimpatikus az intézmény, igényesen kialakított az óvodai rész. Megpróbálom még bölcsödében tartani a kisfiam egy évig, és jövőre újra megpróbáljuk. (novemberben tölti csak be a 3-at.)Felírta a vezetőnő az adatait, de nem biztatott semmivel, talán jövőre befér. Szerinted van esélyünk bekerülni?
2012. márc. 21. 21:27
3/19 Jubilee válasza:
Ha felírta az adatait, akkor nem esélytelen a dolog. Nagyon sokan szeretnék ide hozni a gyereküket, de ugye sosincs annyi szabad hely, mint jelentkező. Azért majd kérdezz rá a beiratkozás előtt pár hónappal, hogy bekerül-e a kicsid, vagy keress másik óvodát.
4/19 A kérdező kommentje:
Persze majd érdeklődünk, talán ha látják, hogy nagyon oda szeretnénk iratni, (elmegyünk nyílt napra, meg attól függetlenül is érdeklődünk)akkor felveszik. A Bisingerről nem hallottam jókat, Gyárvárosba meg az óvoda, ahova tartozunk elég messze van tőlünk. Később suliba is hozzátok szeretnénk járatni, úgyhogy ki tudja, lehet egyszer még tanítod majd a kisfiam!:)
2012. márc. 22. 11:27
5/19 Jubilee válasza:
Szeptembertől megyek vissza dolgozni. :) Nekem sajnos a kicsi bölcsis lesz 1 évig, de 2013 szeptemberében megy ő is oviba.
6/19 A kérdező kommentje:
Melyik bölcsibe fog járni a kicsi?
2012. márc. 24. 11:04
7/19 Jubilee válasza:
Vagy a Cuha utcaiba viszem, vagy az Örkény utcaiba. A munkahelyem szempontjából a Türr István utcai lenne a legjobb, de arról sajnos nem hallottam jókat.
8/19 A kérdező kommentje:
Nekem a Türr István utcaiba jár a fiam, gondozónő függő szerintem, nálunk nagyon aranyos mindkettő, sokat foglalkoznak a gyerekekkel(festenek,rajzolnak, gyurmáznak, énekelnek,az egyik gondozónő minden pénteken bábelőadást tart nekik),ha mégis oda iratod, válaszd a napraforgó csoportot, és kerüld a Micimackó csoportot(ott hallottam párszor kiabálni a gondozónőt a gyerekekkel.:(
2012. márc. 24. 20:34
9/19 Jubilee válasza:
Nagyon köszi. :) Tuti nem viszem oda a kislányom, tényleg nagyon rosszakat hallottam óvónőtől.
10/19 A kérdező kommentje:
Akkor a bölcsiben nem találkozunk, remélem 2013 szeptemberében az oviban igen!:)
2012. márc. 25. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!