Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 2,5 éves lányomnak képzeletb...

A 2,5 éves lányomnak képzeletbei barátja van. Ez normális?

Figyelt kérdés
Olyan szülők válaszát várom, akik gyermeküknél hasonlót tapasztaltak. Hogy kezelték, mikorra nőtték ki? Engem teljesen lesokkolt ez az egész..

2012. márc. 14. 10:46
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
100%
Én nekem is voltak képzelet beli barátaim de általában nem éltek tovább 2-3 hónapnál. Utoljára arra emlékszem róluk hogy meghívtam mindenkit akire emlékeztem és hallgattam a beszélgetésüket és fejben válaszoltam. ( nem beszéltem velük hangosan sose) utána eltűntek az életemből. Bár néha visszaemlékszek rájuk de ez olyasfajta nosztargia :)
2012. júl. 8. 02:27
 32/33 anonim válasza:
Ez teljesen normális mert én meg kepzeletbeli majom voltam!!😂13/L
2017. jan. 15. 15:20
 33/33 anonim válasza:
Valaki banthatja es igyprobalja elmondani,mert lehet fel kimondani a nevet.Baratkent mondja ez valahol egy fedezek szamara.Orvossal beszelni kell o tovabbitja ahova a tema tartozik szerintem.A maga mesehose az oke,de ha bantasrol beszel ami latszik is testileg az nem oke.
2020. jan. 6. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!