Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak? El vagyok...

Mit csináljak? El vagyok keseredve!

Figyelt kérdés
Kislányom 20 hónapos.Most szoktatom le a deles cicizésről.1 hétig szépen elaludt mellettem fél órán belül.Utána 2 napig nem volt hajlandó aludni.Kitaláltam beteszem a kiságyába és majd magától elalszik.Ez úgy ment üvöltött 10 percet,elfáradt és elaludt.De ma megint nem akar.Üvölt az ágyába már fél órája.Meddig lehet így hagyni?Az se jó ha egyik nap alszik másik nap meg nem.Ötletek?
2012. márc. 9. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmeddig nem lehet.

Ha csak nyüszög az ok, majd megunyja, de üvöltöl gyereket nem hagynék ott 2-3 percnél tovább. Bemennék mellé és mellé ülnék vagy legalább a szobábna lennék. ha nem segít akkor zenét tennék be neki.

2012. márc. 9. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:
1 hét alatt nem felejti el a cicit, lehet, hogy még kéri. Én sosem voltam híve annak, hogy hagyjuk üvölteni a ciciért. Még nem áll készen a leszokáshoz. A fiam 2 évesen szokott le, többszöri visszaesés után.
2012. márc. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!