A Ti környezetekben is válik mindenki?!?
Figyelt kérdés
Én nem tudom mi lehet??!?! Állítólag 2012 a változás éve, na de ennyire. Kb. fél éve indult be hogy körülöttem sorra válnak/szakítanak a kisgyerekes szülők. Ti nem tapasztaltok hasonlót?!!?!?!2012. márc. 8. 21:09
4/13 anonim válasza:
Körülöttem szerencsére házasodnak és gyereket vállalnak:)
5/13 A kérdező kommentje:
akkor csak én látom ezt szerte mindenfelé. Azért valamelyest megnyugtató :D
Szeretnék hinni a házasságban!!!! :-))))))
2012. márc. 8. 21:22
6/13 anonim válasza:
2 nagyon kedves barátom is szakított és válnak.
7/13 anonim válasza:
Nálunk épp hogy baba-bumm van: 3 kolléganőm, egy barátnőm és a kozmetikusom is terhes :-))))
Válás szerencsére nem volt mostanában a baráti körünkben .-)
8/13 anonim válasza:
Az én környezetemben csak egy válás van, amúgy meg mindenhol jön a kistesó! :)
9/13 anonim válasza:
Tesómék 20 év házasság és 3 gyerek után most fognak válni:(
Pedig nekem ők voltak a mintacsalád. Azt hittem minden rendben, de kiderült, hogy nem verték nagy dobra.
10/13 Disi válasza:
Ha a tavalyi évet nézem a 12 fős kollektívánkból 2 válás, 2 szakítás, ami szerintem elég sok. Én is pont ezen vagyok kiakadva, hogy mi történt tavaly, hogy ennyi mindenkinek tönkrement a kapcsolata (jó ez nem egyik pillanatról a másikra történik, de szinte egyszerre tetőzött). És a munkára sem foghatom, mert született 2 baba is (az egyik az enyém :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!