Mi a tapasztalatok a bárányhimlő elkapásával kapcsolatban.100 %, hogy ha van a csoportban bárányhimlős, (múlt pénteken jöttek ki rajta a pöttyök), akkor mindenki elkapja?
Szóval múlt pénteken derült ki az egyik kisfiúról a csoportban, hogy bárányhimlős. Most várjuk, hogy mi elkapjuk-e. Jó lenne túl lenni rajta, de 19-én lesz a születésnapja. Szerintetek mennyi az esélye, hogy alkapja és kb. mikorra várjuk?
Ja, és nem oltattam be. Hogy miért nem, abba nem szeretnék belemenni.
Nem biztos,hogy elkapja.
Nekem nem is egy olyan ismerősöm van akik nem kapták el.Pont a kolléganőm is mondta,hogy az ő fia sem kapta el pedig az egész csoport beteg lett kivéve 4 gyereket azok azóta sem voltak bárányhimlősek pedig ez már több mint egy éve volt.Még érdekesebb,hogy én 22 évesen kaptam el a bárányhimlőt oviba dolgoztam és akkor kaptam el.Mint ahogy a példa mutatja én sem kaptam el se a bölcsibe se az oviba se a suliba 22 évig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!