Mindenki hordja a gyerekét babaklubba, ringatóra, ilyen helyekre?
1x voltam vele, mert ingyenes volt:)
De többet nem mentem(decemberben volt, akkor volt fiam 14 hónapos) mert nem tetszett neki, nem akart semmit csinálni,többször majdnem elsírta magát.
Fölöslegesnek tartok azért kiadni 1000 ft-ot 45 percre, hogy ne élvezze....amúgy is ráérnek még,szerintem ez inkább a magányos anyukáknak lett kitalálva.
Szüleim közel laknak, tesóim is otthon élnek, szóval vagyunk közösségben, plusz a játszótéri gyerekekkel is egyre jobban barátkozik.
Ja és a másik:csupa olyan mondókák, dalok voltak, amiket kis csoportban tanítanak, olyan mozgásokkal, amiket szintén a kicsiknek tanítanak oviban(óvónőként végeztem).
ezeket itthon is tudom vele játszani, és mivel még amúgy sem annyira nyitott arra, hogy kötötten mondókázzunk, énekeljünk,így főleg kidobás lenne annyi pénzt otthagyni...
Mi sem járunk! Szintén nem jött be.
El vagyunk itthon, időnként átjönnek a babás ismerősök, vagy mi megyünk hozzájuk barátkozni.
Na ez az:)ha jól akarom érezni magam, azt akkor teszem mikor jólesik és ingyen van és a fiamnak is jó:)
Szerintem azért annyit azért nem fejlesztenek ezek a programok ilyen kicsiknél még....
(2.)
Mi járunk. 2éves a fiam, és kb.2hónapja. Mi szeretjük. Sosincs 10-12gyereknél több (így már ismerünk mindenkit), és ami számomra lényeges, h ingyen van. Pénzért biztosan nem mennék, de így jól esik kicsit beszélgetni másokkal, kimozdulni a hétköznapokból. És a fiamnak is jó, h nem csak a 4falat látja. Persze mi is szoktunk összejárni barátokkal, de azért ez mégis más.
De hangsúlyoznám, h pénzt nem adnék érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!