Mindenki vesz futobiciklit? Muszáj az nem elég a kismotor vagy a tricikli?
Semmi nem muszáj:)
Ha nem tudsz futóbiciklit venni, hát ne tedd, anélkül is tökéletesen egészségesen fog felnőni. Biciklit úgyis venned kell majd, legfeljebb pár nappal tovább tanítod, mert még nem lesz tökéletes az egyensúlya (ebben segít a futóbicikli), de ez sem biztos.
Emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod:)
Kislányom most lesz 2 éves. Én is nagyon gondolkodtam a futóbiciklin. Még motoron sem ült, (csak bébitaxi van itthon) ma viszont kipróbálta az egyik bababoltban. Nagyon ügyesen hajtotta, tetszett neki.
Triciklire pedig pénzt kaptunk egy rokontól. Ebből akartam futóbringát venni, de meggondoltam magam. Maradok a kismotornál, azt megvesszük most, szülinapjára. Nyáron pedig kap egy triciklit. Szóval a bringa kilőve.
Nem mondod, hogy Te ezzel foglalkozol? Ki nem sz@rja le? (már bocsi)
Ez a futóbringa amúgy is csak most lett ilyen nagy divat. Nekem is a gyerekem a legfontosabb, próbálunk neki mindent megadni. Akár még bele is férne anyagilag a futóbringa, de ha nem lesz neki, akkor nem lesz. Na bumm. Én is megtanultam nélküle biciklizni, meg még rajtam kívül több 1000 ember. Az egyensúlyérzék még számos más mozgással fejleszthető!
Falun élünk, de itt még a tehetősebbek gyerekeit sem láttam futóbiciklin.
Semmi baja nem lesz a kisfiadnak, ha nem vesztek neki! :)
Valóban eljön majd az az idő amikor a gyerekek elkezdik cikizni a másikat, mert valamije nincsen, vagy pedig a te gyereked vágyik valami olyanra amije nem lehet. Na de ez nem 2-3 éves korban jön elő. Őt aztán magasan nem érdekli, hogy van-e futóbringája avagy nincs, max annyira irigyli a szomszéd gyerektől, mint a 150 forintos piros kisautót (mert a gyerekek mindent szeretnének ami másnak van) Még kicsi ahhoz, hogy azon agyaljon, mennyire szar neki, mert nem kap meg valamit. A lányom 4.5 és még az oviban sem megy ez, persze lehet nekünk van csak szerencsénk.
Egyébként nekünk volt futó bringánk, ügyesen is megy vele, de bicajozni még nem tud, mert egyszerűen képtelen megérteni a tekerés lényegét...nem marad le a fiad semmiről, ha neki nem lesz. Jó dolog tényleg, de meg lehet lenni nélküle is.
Mi vettünk, kislányom ma kapta meg szülinapjára, 2 éves:)
Ő imád motorozni, abból pedig a legkisebb méretű van, már alig fér el rajta, mert magas kislány. Ez semmiképpen nem tartott volna ki a biciklis korszakig, valami kellett addig, nagyobb motort meg már nem akartam, ezért lett a futóbicikli. Nagyszülőktől kaptunk 10 ezer Ft-ot szülinapra, abból vettük.
Egyébként mi olyan környéken lakunk, ahol forgalommentes utcák vannak, ha meg akarom mozgatni a gyereket és kifárasztani, akkor irány a Duna part, az pedig valami járgánnyal a legegyszerűbb és legjobb. Nálunk sokan motoroznak, futóbicikliznek, bicikliznek, de senki nem nézi le a másikat ha valamije nincs. Én meg sem kérdezem a másikat, hogy miért motoron ül a gyereke, miért nem futóbringán.
Szerintem az is számít, hogy ki hol lakik, nyilván, Budapest belvárosában nem vennék futóbiciklit, de itt nálunk ideális.
Mielőtt vettünk volna, nézegettem a vaterán, ott már elég jó áron lehet kapni használtan is, mindegy ha le van pattogva a festék, az újról is le fog jönni rögtön.
Valószínű, ha nem kaptunk volna pénzt, akkor használtat veszünk.
Egyébként kislányomnak nagyon tetszik, egész nap föl-le szállt rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!