Szerintetek melyik a legbiztonságosabb kismotor/tricikli/egyéb babaközlekedési eszköz?
bébitaxi, nagyjából ezek szabványosak mind.....széles és ezért nehezen borul, nekünk bevált, először azon tanult járni, most meg rallizik a lakásban
mondjuk ilyen egyszerű is jó: [link]
[link] nyolc honapos kora ota nyuzza, imadja
borulni meg nem borult, pedig pl mar felallt ra, es a hattamlat razta..
egy eves
remelem meg egy evig fogja hasznalni, nagyobb gyereknek szerintem mar nem valo (kiprobalta 3 eves, tetszett neki, meg jo, de szerintem hamar tonkretenne)
kicsit aggodtam, mert 22ezer forintert vettem (ujonnan), es feltem, hogy mi lesz ha nem tetszik neki, de telitalalat volt
törpmotor nagyobbnak való, a bébitaxi kisebbnek
fiamnak is először volt bébitaxija, 1 évesen kapta, majd később törpmotor 2-3 évesen nyúzta, még a bölcsibe is bevittük, aztán ott is hagytuk
a kicsi (most 1 éves) karácsonyra kapott bébitaxit, ha jön a jó idő megyünk ki vele az udvarra)
hétvéén a szülinapjára meg egy torpmotort, de azt még nem veszem elő neki
előző
az eséseket nem lehet kivédeni, majd ha bicajozni tanul, na akkor fog igazán nagyokat esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!