Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.5 éves gyerek fejlesztésére...

2.5 éves gyerek fejlesztésére ötletek?

Figyelt kérdés
2.5 éves a kisfiam!Igazából 2 dolog lenne! 1. Ötletek amiket lehetne vele játszani vagy tanítani neki hogy " okosodjon" és növekedjen a szókincse? 2. Ennyi idős gyerek mennyit kell hogy beszéljen? Két szavas mondatokat mond de nem mondókázik! Igazából nem is nagyon érdekli pár percnél tovább ha leülök vele akármit is " tanulni". NEM beteg ugyhogy nem azért... Ez természetes ennyi idősen?
2012. márc. 6. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Dac korszak,ezért van,hogy néha nem érdekli a mondóka.Védőnőnk szerint 300 szót kell mondania egy 2.5-3 éves gyermeknek.De szerintem ez nem törvényszerű :)

Fessetek kézzel,ecsettel,játszatok ugró iskolást :)

Lányom ezeket szerette.

2012. márc. 6. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:

az én kisfiam is 2,5 éves

nem tudom mennyire jó fejlesztésre, de az enyém a szerepjátékokat iszonyúan szereti, amikor vmi figurákkal eljátszotok egy történetet

nekem baromi fárasztó, de ő imádja, egész nap csinálhatnánk

és minden este olvass neki mesét, ha időd engedi még a délutáni alvás előtt is

2012. márc. 6. 23:15
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Van egy 6.5 éves lányom is mellette nem mindig van időm a picivel leülni a férjem meg nincs itthon sajna. Minden este olvasunk meg leülök vele amikor csak tudok de kifogytam az ötletekből! :) A nagy is szeretné hogy leüljünk tanulni és így néha 2felé kellene szakadnom!! :)
2012. márc. 7. 07:25
 4/4 A kérdező kommentje:
2. válaszoló! A te gyereked miket tud? Mennyit beszél? Szobatisztasággal hogy álltok? Ő megeszik mindent? Bocsi a sok kérdésért! :)És köszi ha válaszolsz! :)
2012. márc. 7. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!