Tényleg annyira kevés 28 hónaposan 11 kg egy kislánynál?
:)
Ha a védőnő, doki rendben találja, akkor nincs ok aggodalomra. Az én lánykáim adatai: 4 évesen 15 kg, 2,5 évesen 11 kg ruhástul.
Szia.
Én sem hiszem,hogy ez teljesen ok.Bár nagyban alkati kérdés.A kisfiam 14 hós,és 11,5 kg.És nem kövér kisbaba,teljesen átlagos a súlya.Ehhez képest a lánykád eléggé soványka lehet.Talán tényleg nem ártana megnézetni.Egy vérvétel kellemetlen,de Te is megnyugodhatnál.Mert biztosan téged id idegesít valahol ez,amúgy nem kérdeznéd.:)
Nekem a fiam a hónapban lesz 2,5 éves, és 11kg. Minket a dokinő gyakrabban hív méretni, mint kellene, ezért kell mennünk a hónap végén is, de kivizsgálásra nem küld, mert mindig hízik.
Az én fiam az első hónapokban nem hízott, hanem fogyott, ennek az okát sosem tudjuk meg, így ő azt a súlyvesztést sosem hozza már be. Akkor egy másik orvosunk és védőnőnk volt, akik nem figyeltek ránk, én meg kezdő anyukaként nem tudtam, hogy valami nem jó. Védőnő felénk se nézett, gyerek evett rendesen, 2 hetes korától este 11től hajnal 4-fél 5ig aludt. Nappal is evett-aludt, nem sárgult be, minden jó volt. Csak épp nem hízott...
Mikor elvittem a védőbe, hogy nem kellene-e megnézni a gyereket, akkor derült ki, hogy fogyott, de csak sűrűbben kellett akkor is mérésre vinnem, aztán belendült, hízni kezdett és nem küldtek sehová. Így ez annyiban is maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!