Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodai nyílt napkor tanácsos...

Óvodai nyílt napkor tanácsos pocakosan menni?

Figyelt kérdés
Úgy értem az óvónénik rögtön kiszúrják az embert megjegyzik és nem veszik fel a nagyobbik gyereket? Van erre esély? Tapasztalat?
2012. márc. 5. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Dehogyis. Menjetek nyugodtan. Ha beíratod is látni/tudni fogják. Mellesleg nem ők veszik fel a gyereket.
2012. márc. 5. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Óvodában nem hiszem, hogy ez gond lenne. Bölcsődében előfordul az ilyesmi, ott sok helyen nem veszik fel a gyermeket, ha az anyuka otthon van, de óvodában még nem hallottam ilyenről. (kétgyerekes győri anyuka)
2012. márc. 5. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk ahol én lakom, ott esélyes lenne, mert kevés a hely. Otthoni anyukák gyerekei nem férnek be. Talán Apukával küldeném..
2012. márc. 5. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Felénk akinél jön a kistesó, azt nem veszik fel...kevés a hely meg kell a hely a "sógor koma jóbarát ismerős rokonnak" így barátnőm aki terhes nem ment nyílt napra, hanem előbb megvárja hogy felveszik e a gyereket. Mondjuk ezt se igazán értem hiszen pár hét-hónap és úgyis látszani fog hogy van egy pici tesó vagy majd eltitkolja? Na nem értem..
2012. márc. 5. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pocakosan vittem a 3 évesemet tavaly beíratkozni. Idén meg újra próbálkozhatunk.
2012. márc. 5. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekünk a védőnő azt tanácsolta apuka írassa be a gyereket, mert ha meglátják, hogy babát várok, nem fogják felvenni! :( Később meg ha már felvették, akkor fog kiderülni, hogy van kistesó és akkor valószínűleg majd mondják, hogy csak fél napos legyen...

egy Bp-i kismami

2012. márc. 5. 17:57
 7/7 A kérdező kommentje:

én is csak fél napra tervezem, hisz otthon vagyunk, de sztem szüksége van óvodára.

apuka fog menni nálunk is, de azért én is meg szeretném nézni az ovit belülről...

egyébként olyan hülyeség, akinek nincs nagy pocakja attól még lehet kistesó, vagy pár hetesen a pocakban vagy már kint...

2012. márc. 5. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!