Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kiságy oldalrácsából a 2 db...

A kiságy oldalrácsából a 2 db rudat mikor tanácsos kivenni?

Figyelt kérdés
1 éves a kislányom,és nem akar a kiságyban aludni,a nagy franciaágyon alszik szó nélkül.De arról már félálomban leesett.Gondoltam,hogy kiveszem a 2 rudat,hogy ott ki tudjon jönni,ha akar,de a rács mégis védi a leeséstől.De nem veszélyes az a nagy rés,ha alszik?
2010. júl. 3. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem veszelyes, ha nem tud beszorulni semmije.
2010. júl. 3. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Én kb 14 hónapos korában vettem ki.Többször meg kell neki mutatni,hogy kell egyedül kijönni-aztán a végén megtanulja.Nekünk 3 rácsot lehet kivenni,nem szorult be soha,pedig el pufika a drágám :)
2010. júl. 3. 22:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi akkor szedtük ki amikor felül kimászva próbált meg közlekedni.A leérkezés nem úgy sikerült ahogy tervezte a drága. :)
2010. júl. 4. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!