Segített az altatásban vagy rontott a helyzeten, hogy "nagyágyba került a gyereked a kiságy után? Mennyi idős volt?
Másfél évesen, segített. Mert nagyon tetszett neki, már előtte is sokat beszéltem arról, hogy veszünk neki szép nagy ágyat, mint a nagyoknak, szóval elhúztam a mézesmadzagot, ő is izgalommal várta. Mutattam neki képet, milyen szép lesz, elfér majd az összes játékával, mondta, hogy nagyon tetszik neki. :) Hangsúlyoztuk végig, hogy ezzel már igazi nagyfiú lesz, legyezgettük az egóját. :)
Mikor megjött az ágy, beállítottuk a helyére, egész délután nagy gondosan rendezkedett rajta. Kapott külön erre az alkalomra vadiúj ágyneműszettet, ő választhatta a mintát, kisvakondos lett. :) Így tuti siker volt, alig várta hogy benne aludjon.
14 hónaposan. Sokat javított.
Élvezi, hogy akkor közlekedik amikor akar (bár csodamód nem tette és nem teszi meg a mai napig sem). Nincsenek rácsok. Cuki kis "fészket" készítettünk neki, igazi kis hercegnőhöz illőt. Imádja.
Ma 2 éves a lurkó már nem is akar közöttünk aludni, sőt mindig amikor elfárad ebéd és vacsi után közli, hogy anyuka mennyünk tentézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!