Kiságy gondok? A többi lent.
Figyelt kérdés
Hamarosan szeretnénk átalakítani a rácsos ágyat kisággyá. Természetesen lenne rajta leesésgátló is. A kérdésem az lenne, hogy előfordult már olyan, hogy átesett a gyermeked a leesésgátlón? Vagy rögtön megjegyzik, hogy az ágy végénél lévő résen közlekedjenek? Milyen volt az első tapasztalatotok a kiságy használatával?2011. jan. 7. 12:49
1/7 anonim válasza:
2 éves korában kapta a fiam a leeséségátlós ágyát. Bár előtte gyakorlatilag velem aludt, mivel a kiságya egyik oldaláról le volt a rács véve, úgy volt az ágyunkhoz húzva. Egyszer volt, hogy mentem be hozzá és ő valami rosszat álmodhatott, az ágyán volt keresztben, négykézláb és mászott kifele a rácson keresztül. Na, akkor megijedtem, oda is ugrottam, de ezt leszámítva, még nem volt baj. Lehet, hogy akkor sem lett volna, csak én paráztam túl. :) Amúgy elég rossz alvó, többször megyek be hozzá a kiabálására, nyöszörgésére és akkor már rendszerint az ágyában térdel. Vagy csak simán megjelenik az éjszaka közepén az ágyamnál. Tehát még egyszer sem esett le. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy írtál. Én is attól tartok, amit leírtál, hogy esetleg átgördül rajta, vagy a megszokás miatt szeretne a rácsba kapaszkodni ha felébred a sötétban stb. Igaz az én fiam még csak 20 hónapos, és még nem nagyon akar beszélni, úgyhogy a kisággyal még várok. Talán könnyebb lesz, ha már beszél és tud szólni, ha valami problémája van.
2011. jan. 8. 19:50
3/7 anonim válasza:
Ott esik le,ahol már nem ér el a leesésgátló:) De én pár hétig az ágya mellé tettem egy matracot,amire eshet. Volt amikor azon ébredt,de lassan megszokta:)
4/7 anonim válasza:
Szia!
Igaz a fiam ágya nem leesésgátló hanem sima de mi is tettünk elé matracot nyár óta azon alszik(párszor le esett).
Még mindig ott a matrac holnap lesz 2 éves, szerintem egy ideg a matrac marad még.
5/7 anonim válasza:
Szia, nálunk nem volt ilyen "baleset", de az elején is is szivacsot tettem a földre, ahol a rés volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. A matracra én is gondoltam. De aztán úgy döntöttünk, várunk még az ággyal. Talán nyáron már "érettebbnek nyílvánítom" rá a fiamat :)
2011. jan. 11. 16:28
7/7 anonim válasza:
Én is 20 hónaposan vettem le a rácsot, leesésgátló van. Egyszer sem fordult elő,hogy átesett volna a leesésgátlón. Okosak ám ezek a kicsik,nem is gondolnánk sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!