Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért csinálja ezt a 2.5 éves...

Miért csinálja ezt a 2.5 éves lányom? Nembírom teljesen kikészít

Figyelt kérdés
Szeretjük, foglalkozunk vele kis kora óta rengeteget játszunk, jövünk megyünk és mindemellett meg lett tanítva a viselkedésre is, nem bölcsödés, mégis egy hónapja teljesen kikelt magából, egész nap ordít, mindenért kiborul, ütöget, nincs egy nyugodt percünk sem se nappal sem éjszaka, követelőzik, mindenért hisztizik, ha nem az van amit akar akkor azért, ha valamit egyedül végre elkezdene játszani akkor azért ordít mert nem sikerül építeni vagy babát öltöztetni úgy ahogy elképzelte, a párommal teljesen kiborultunk egész nap görcsbe van a gyomrom biztos hogy valami mindíg történik, értem hogy dackorszak stb de szünet nélkül mindennap, egész nap??? mindíg éreztetjük vele hogy szeretjük, próbálok nyugodt maradni a hisztiknél de már egyre kevésbé sikerül, nem tudom mit csináljak, annyira stresszelek hogy aludni sem bírok... közben 23 hetes terhes vagyok
2012. márc. 2. 22:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amúgy nem ártana neki, ha beiratnád bölcsibe. Lehiggadnak általában ott a kicsik. Amúgy biztos, hogy a terhesség miatt van, na meg a kritikus dackorszak is...
2012. márc. 3. 18:06
 12/12 anonim ***** válasza:
dackorszak.
2012. márc. 4. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!