Már lecseréltétek a gyerekeiteknek a téli sapit, kabátot tavaszira?
Hát épp most döntöttem úgy, hogy jövő héten már nem lehet overallban a lányom az ovi udvaron, mert főtt csirke lesz belőle... :o)
Sapka lehet hogy még marad, mert a szél feltámad, de a többivel kezdeni kell valamit sürgősen.
Én mindig azon mosolygok, hogy ősszel ilyen időben még messze nem használtunk ilyen meleg ruhákat...
Igen, tavaszi vékonyabb sapi volt ma rajta, és a kabát is tavaszi. Harisnyát még adtam rá, de dél körül már szerintem nagyon melege volt vele.
1,5 éves
Igen. Nem a vastagon bélelt kabát, csak vékoyabban bélelt volt már rajta, vékonyabb sapka és nem overál nadrág hanem csak bélelt nadrág vastag zoknival - nem harisnyával. Ja és nem bélelt cipő, hanem a tavaszi/őszi.
Ősszel ilyen időben is hasonlóan volt öltözve - habár akkor csak mellény volt rajta ilyen melegben felül...
Jézusom, oviba már ne adjatok a gyerekre overállt!!!!!!!!!!
Ilyen napsütéses időben teljesen le fog izzadni a futkározás közben.
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy válaszolt!
A téli kabátot már én is lecseréltem, a sapiban nem voltam biztos, de hétfőtől már akkor én is a vékonyabbat adom rá.
De jó végre, hogy jön a tavasz :-)
Igen, mind a kettőnél (4.5 illetve 1.5 évesek) 12-15 fok van így overall és téli cucc kilőve. Esetleg a jövő héten előveszem (oviból még nem hoztam haza csak vittem be lazább szerkót), mert akkor megint 2-3 fokokat mondanak :(
De ebben az időben bélelt gatya, pulcsi+tavaszi kabát/cipő és sapka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!