Hajnal-Tunde kérdése:
Adtok-e a gyerekeiteknek friss gyumolcs leveket? Milyen gyumolcsbol?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 11:24
1/7 anonim válasza:
Természetesen, és amilyen gyümölcsöt éppen találok
2/7 anonim válasza:
igen, általában narancs és almalevet.
VAgy itthon facsarom ki, vagy vannak az 5 literes kiszerelésű dobozos, kis csappal ellátott 100 % gyümölcslevek. Inkább itthon csavarok neki frissen.
de csinálatm már neki, alma, répa, cékla levet a gyümölcscentrifugán is. Mindengyiket szereti
3/7 anonim válasza:
Igen, igyekszem főleg ilyeneket adni a bolti helyett, minden reggel egy pohár friss gyümölcslével indít mindenki. Kb. minden gyümölcsből szoktam, mikor mi van otthon, minek van szezonja...narancs, banán, kiwi, mangó, eper, málna...mindenféle variációban, nagyon szeretjük.
4/7 anonim válasza:
Frisset csak narancsot, mert azt tudom itthon kifacsarni. A többit inkább turmix formájában, pl. banán-turmix, vagy nyáron málna, eper, ilyesmik.
5/7 anonim válasza:
Én mindig, és a szempont nálam is a szezon! Alma, narancs, kiwi, répa, cékla megy most. Tavasszal jönnek majd be az eper, málna, barack stb... Ősszel szőlő, körte.
6/7 anonim válasza:
5. vagyok vagyis barack nyáron és kimaradt a szilva ami szintén nagy kedvenc.
7/7 anonim válasza:
A narancsot, mandarint csak kicsarvarva fogyasztja, de szerencsére van facsarógépünk, így nem meg sok kárba. Ezen kívül alapállapotában megeszi az almát, körtét, banánt, és ezzel ki is merült a gyümölcsfogyasztása. Úgyhogy én inkább csavarok, ha így legalább vitaminhoz jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!