Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti észrevettetek bármi változá...

Ti észrevettetek bármi változást gyereketeknél a vitaminkészítményektől?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 14:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Az én gyerekeimnek soha nincs láza, csak orrfolyás, köhögés. Akkor ez mégis eredmény? Én mondjuk most lázas voltam, jól elkaptam a gyerekektől. Nekik nincs lázuk.
2012. febr. 29. 20:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Én sem vettem észre semmit. Fel is hagytunk velük. Ebben az évben már egyféle multivitamint se kaptak. Nekünk egy orvos ismerősünk mondta, hogy ebben a formában nem képesek megfelelően hasznosulni a vitaminok és ásványianyagok, és amit nem tudunk bevinni természetes formában, az olyan, mintha nem is lenne. Ő a változatos táplálkozásra voksol. Végül is a bárányhimlőjüket és egy megfázást leszámítva a télen nem látta őket betegség miatt az orvos. Hozzáteszem, hogy sokkal több gyümölcsöt és zöldséget, magvakat stb ettek meg télen, mint bármikor, és ahogy nőnek, végül is úgy erősödik az immunrendszerük is, szóval lehet, hogy ez is teszi,hogy nem voltak betegek.
2012. febr. 29. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!