Észrevettetek Ti is ilyet?
Figyelt kérdés
Két éves kisfiam, próbálja a képeskönyvben kinyitni az autó ajtaját, vagy a házikó ajtaját. Vagy csinál néha olyat, mintha a könyvből próbálna kivenni tárgyakat. Ez normális? Egy két évesnek nem kéne már tudnia, hogy a könyv és a valóság az más?2011. márc. 31. 10:39
1/11 anonim válasza:
Nem inkább arról van szó, hogy úgy tesz mintha kinyitná?Mintha kivenné?Mert lehet, hogy inkább játszik, nem?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, szerintem próbálja tényleg kinyitni.
2011. márc. 31. 10:50
3/11 anonim válasza:
Még az óvodáskorúak sem tudják mindig elkülöníteni a fantáziát a valóságtól. Teljesen normális.
4/11 anonim válasza:
Igen az enyém is csinálja, 2 éves.
A fagyit akarta pl múltkor megenni
5/11 A kérdező kommentje:
Aranyos. Az enyém meg a kekszet.
2011. márc. 31. 12:18
6/11 anonim válasza:
21 hónapos és ugyan ezt csinálja.És még nyög is hozzá,hogy nem tudja kivenni vagy kinyitni valamit.
7/11 A kérdező kommentje:
Jó, akkor megnyugodtam. Minden jót nektek.
2011. márc. 31. 12:57
8/11 anonim válasza:
A 2 éves lányom a tv-ből akar kivenni dolgokat, csokit, dörmi kismackót, macskákat, gyerekeket. Mikor mondom, hogy nem lehet. Azt mondja, igen, az a babájé (vagyis csak azért nem tudja kivenni, mert nem az övé, hanem másik babájé).
majd kinövi :)
9/11 anonim válasza:
Az én kétésvesem rá akart ülni a katalógusokban látott kisautókra, biciklikre. Most 2,5 lesz és már nem csinálja. :)
10/11 anonim válasza:
Lányom is szokta. Meg a tévével ugyanez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!