Csajok, észrevettétek már, hogy a New Yorker próbafülkéjében nyújtós a tükör? Esetleg valaki vett már észre ilyet máshol is? :S
Nem is vettem volna észre, ha nem leggingsben megyek vásárolni (mondván milyen kényelmes), és otthon nem nézegetem egy csomót a lábam, hogy nem vastag-e ahhoz, hogy felvegyem (egy egyszerű fekete darabról van szó).
Felpróbáltam a felsőt, amit kinéztem, aztán meglestem a lábam, hogy most milyennek tűnik rajta a leggings. Hát gyanúsan vékony. Megnéztem az ujjaim, amik amúgy sem vastagok (zongorázom már hosszú ideje), hát gyanúsan vékony. És akkor megnéztem úgy egészben, és tökre nyújtós. Vissza is raktam a felsőt, hátha otthon meg szörnyülködök, hogy mit vettem. :D
Tapasztaltátok ti is már ezt, vagy csak én vagyok tiszta hülye? Más üzletben (is) találkoztál már ilyennel? :)
Erről szól az üzleti élet.
Nekik az az érdekük,hogy lásd,milyen jól nézel ki benne és vigyél belőle jó sokat.Mindent bevetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!