Ti észrevettetek bármi változást gyereketeknél a vitaminkészítményektől?
cebion C vitamint adok neki mikor kerülgeti a nátha, vagy a környezetünkben sok a beteg.Szerintem sokat segít, én úgy vettem észre,hamarabb kijött a náthákból és nem is volt olyan durva lefolyású.16,5 hónapos.
A védőnő szerint a miatt van, hogy szoptatok,de szerintem a vitamin is sokat segít.Mikor pici volt én szedtem, hogy átmenjen a tejbe, mióta eszik, adok neki ha kell.
Csak kicsit többet mint ahogy írják, ha nagyon rosszul érzi magát, akkor van hogy kap 100mg-ot(20 csepp).
De mondjuk én is simán megeszek több ezer mg-ot egy nap, ha nagyon rosszul vagyok.Így általában 1-2 nap alatt kijövök belőle.Hála Istennek erre már rég volt szükség.
Kiscsoportos lányom Béres csepp és c vitamint kap, jobb lett az étvágya és mióta szedi nem 40 fokos láza van ha beteg. De ugyanúgy elkap mindent, csak úgy tűnik könnyebben átvészeli. Előtte az ágyból nem kelt ki, volt hogy 40,5 fokos lázzal ültettem hűtőfürdőbe.
Az 1 éves fiam pár hete kapja a Cebion multit, és most először nem kapta el a nővére nyavalyáját. Remélem ennek a hatása, mert még az egyszerű náthát is elkapta minden egyes alkalommal.
Köszi a válaszokat.
Épp ez a bajom, hogy én SEMMIT nem tapasztalok semmilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!