Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti észrevettetek bármi változá...

Ti észrevettetek bármi változást gyereketeknél a vitaminkészítményektől?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 14:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Cebion multitól jobb lett az étvágya, más "tünet" nem volt. Most mást kap (Immunotrofinát), és ennél semmi változást nem veszek észre.
2012. febr. 29. 14:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Szintén Cebion multi, és szintén többet és jobb ízűen eszik. Előtte alig bírtam rávenni az evésre.
2012. febr. 29. 14:47
 3/12 anonim ***** válasza:
vitacolan es actival multi kid, jobb etvagy
2012. febr. 29. 14:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Az étvágyjavító hatásán kívül valamit?
2012. febr. 29. 14:55
 5/12 anonim ***** válasza:

cebion C vitamint adok neki mikor kerülgeti a nátha, vagy a környezetünkben sok a beteg.Szerintem sokat segít, én úgy vettem észre,hamarabb kijött a náthákból és nem is volt olyan durva lefolyású.16,5 hónapos.

A védőnő szerint a miatt van, hogy szoptatok,de szerintem a vitamin is sokat segít.Mikor pici volt én szedtem, hogy átmenjen a tejbe, mióta eszik, adok neki ha kell.

Csak kicsit többet mint ahogy írják, ha nagyon rosszul érzi magát, akkor van hogy kap 100mg-ot(20 csepp).

De mondjuk én is simán megeszek több ezer mg-ot egy nap, ha nagyon rosszul vagyok.Így általában 1-2 nap alatt kijövök belőle.Hála Istennek erre már rég volt szükség.

2012. febr. 29. 15:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Én Vitacolant adtam a gyerekeknek, de semmit nem vettem észre. A 4 éves lányom kap Béres-cseppet Cebion-C-vitaminnal, de még csak azt sem látom, hogy az étvágya jobb lenne. Épp ma vettem Cebion-multit a fiamnak, az étvágyával kapcsolatban elkeserítettetek, mert amúgy is zabál, kicsit túlsúlyos is, ennél már nem kéne többet ennie. Remélem nálunk nem lesz ilyen hatás, de a télen sajnos elég sokat voltak betegek.
2012. febr. 29. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Marslakócskák szirupot itatok vele minden nap, kiscsoportos, az oviban mult héten 7-en voltak, Ő köhögéssel, némi orrfolyással elvan, nem lázasodott be,mint a többiek.
2012. febr. 29. 16:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Kiscsoportos lányom Béres csepp és c vitamint kap, jobb lett az étvágya és mióta szedi nem 40 fokos láza van ha beteg. De ugyanúgy elkap mindent, csak úgy tűnik könnyebben átvészeli. Előtte az ágyból nem kelt ki, volt hogy 40,5 fokos lázzal ültettem hűtőfürdőbe.

Az 1 éves fiam pár hete kapja a Cebion multit, és most először nem kapta el a nővére nyavalyáját. Remélem ennek a hatása, mert még az egyszerű náthát is elkapta minden egyes alkalommal.

2012. febr. 29. 19:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Hogy esetleg a viselkedésükben is történt változás? Te tapasztaltál ilyet? Melyik vitamintól?
2012. febr. 29. 19:52
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Épp ez a bajom, hogy én SEMMIT nem tapasztalok semmilyen téren.

2012. febr. 29. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!