Ki tudom valaha engesztelni a fiam? Mikor fog megbocsájtani?
3. vagyok.
Szerintem próbáld ki, hogyha felkel, úgy csinálsz mindent, mintha nem történt volna semmi. Folytatjátok a napi rutint. Nem kell kiengesztelni. Ha nagyon nagy trauma érte volna, akkor nem aludt volna el 2 percen belül.
Azt is meg kell tanulni, hogy minden dolognak van vége is. Ezt a vitát lezártátok, pont. Az élet megy tovább.
Tudod mire gondoltam mikor elolvastam a fő kérdést??Te jó ég, milyen tragédia történt, ami miatt engesztelni kell a kisfiút...
De szerencsére semmi:)csak nevelsz!!ezért meg nehogy engeszteld,mert kihasználja!!!
Amikor felkel csinálj úgy,mintha semmi sem történt volna:)
ja és NAGYON SZERET ÁM!!!De ki ne szeretné, ha kényeztetik??Ő már tudja mit kell ezért csinálni...besértődni...kis rafinált,nem mondom:))
itt olvashatod az én kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Tudom, milyen rossz ez, átérzem. Viszont azóta rájöttem, vannak helyzetek, amikor bizony előbújik a kisfiam elméjéből, hogy ki is az az anya. Egyik éjjel felkelt, ami nála nagyon ritka, és beküldtem az "Istent", de csak hallom, hogy sír, hát bementem, meglátott és könyörögte magát hozzám. Olyan jól esett.
Mi sokat "gyakoroljuk" a "hogy szereted anyát, apát?" - dolgot, bár apának persze rögtön a nyakába ugrik, de ha így van, akkor apa rögtön kérdezi tőle, hogy és anyát hogy szereted?
Bár mondom, biztos vagyok benne, hogy téged is szeret, és bizonyos helyzetekben ez előjön.
Szia!
Megint 3. vagyok. Ilyen apás sírós jelenet nálunk is van, csak kiegészül még keresztapával nagymamával és nagyapával. Az egyetlen megoldás, hogy el kell terelni a figyelmét. Ilyenkor mindig azt mondom: "Gyere csak, milyen érdekeset mutatok neked!" Rögtön jön, már el is felejtette, hogy mi a baj. Csak ilyenkor ki kell találni valami tényleg érdekeset. Pl.: a plüss cica is meg tud ülni a traktoron. Vagy el kell kezdeni játszani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!