Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor került le a csizma?...

Mikor került le a csizma? Mikor kezdi gyereketek a tavaszi cipőket hordani?

Figyelt kérdés

Nézegettem a Deichman oldalát, és elég jó áron vannak tavaszi cipők, és bevillant,hogy vajon mikor kell lecserélni,mert ha ilyen jó idő lesz,mint most is +10 fok,akkor a csizmában meleg lesz.

15 hós a kiscsajszim

2012. febr. 26. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:

16 hónapos a lányom, és még téli csizmát adok rá, mert itt felénk nagyon lucskos, pocsolyás minden, a föld besüpped ha rálépünk. Bár jó idő van, viszont a jó kis tavaszi cipők szerintem még beáznának. Megvárom, amíg a föld is kicsit szárazabb lesz, és az idő is még inkább javul.

Még én is inkább a téli csizmámat hordom, és még nincs benne melegem.

2012. febr. 26. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Épp a héten néztem én is a Deichmann oldalát tényleg vannak jó áron az engem nem érdekel hogy kifutó termék,jövőhéten már venni akarok én is a fiamnak.Mostanra még van neki egy félcipője ami bélelt.
2012. febr. 26. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Még mehet a csizma, elég kicsi és könnyen megfázik. Tavaszi cipőt majd csak akkor, ha szárazabb lesz az idő, erőteljesebben fog sütni a nap. Akkor már a levegő sem olyan hideg. Most is csak ott van +10 ahová odasüt a nap.
2012. febr. 26. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
3 évesem van. Ma is és már tegnap is edzőcipő volt rajta. Már belefő a lába a bakancsba. El is tettem.
2012. febr. 26. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
A csizmát már nem adom rá pár napja, de még tavaszi cipőt sem. Bakancsban van 2,5 évesem.
2012. febr. 26. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is bakancsba jár még 3 évesem,igaz nem bundás de vastag talpú,meleg.a tavaszi cipőt még korainak tartom,mert lehet fokban jó idő van,de lent a föld még hideg.
2012. febr. 26. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Tegnap már levettem a téli cipőt. Meleg már a bundás bakancs.
2012. febr. 26. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ma reggel a 4 évesem rollerrel akart menni, és csizmában nem igazán tud, ezért a harisnyára adtam zoknit, és ráadtam a tavaszi cipőjét, ami ilyen bőrszerű edzőcipő (tehát nem ruhás), és mérsékelten vízálló.

Beértünk az oviba és amikor levettem a cipőjét tiszta víz volt a zoknija úgy beleizzadt. -1 fok volt, tehát én elrakom a téli csizmáját ezekután.

2012. febr. 27. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!