Ti mivel díszítettétek ki gyereketek szobáját?
Figyelt kérdés
Adnátok ötleteket, esetleg küldenétek képeket, hogy mit tettetek a falakra vagy bárhová mesehősökről, vagy bármiről, amit szeret a gyerek? Kislányom majdnem 2 éves, és feldobnám egy kicsit a szoba hangulatát, mert nemrég költöztünk be az új házba. Sajnos, még egyelőre mi is ott alszunk vele egy szobában.2012. febr. 20. 08:20
1/8 anonim válasza:
Én rajzoltam mesefigurákat, s bekereteztettem. Játéktárolo dobozt pl. vidám színű huzattal bevonni.
2/8 anonim válasza:
vettem szivacs figurákat és azt tettem fel a falra. egy szép pléd az ágyán is feldobja a szobát pláne ha abbol az anyagbol varrsz hozzá egy falvédot,párnát,függönyt, játéktárolót stb. kislánynál a virágminta nagyon aranyos,színes lehet és még szönyeget is tudsz hozzá tenni.
3/8 anonim válasza:
Én falmatricát ragasztottam a gyerekszobák falára.
4/8 anonim válasza:
szép barokk mintájú tapéta van fenn és festett gyerek képek. Falmatricák és szivacsos dekorok nekem igénytelen.
Mi is két éves korára készítjük el szobát, mert még velünk alszik. A tapéta min. 10 évet kell kiszolgáljon, így eleve kizárt, hogy ráragasztok, vagy egyáltalán elcsúnyítom, amikor olyan szép.
Vettünk pár alacsonyabb bútort és a képeket is alcsonyabbra rakjuk.
5/8 anonim válasza:
Fali matricák vannak a falon, és vannak kézzel készült dekorok is. Kreatív újságból sk.készített dekoráció: pl. maci, vonat, kutyus, cica.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, még irhattok....
2012. febr. 20. 15:49
7/8 anonim válasza:
Origami madarakat lógattam be a plafonról.
Télre is készítettem ablakdíszt és majd most fogom cserélni vmi tavaszira. (előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!