Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2év körüli gyereketek mennyit...

2év körüli gyereketek mennyit van még babakocsiban? Mikor használjátok, és mikor tettétek le végleg?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Egyik gyerekem másfél éves kora óta beleülni nem hajlandó, kivéve ha betegségből lábadozik pl.

A másik meg még 3,5 évesen is belekéredzkedett, amikor a pici épp megtanult járni, és ahelyett hogy üresen toltam volna a kocsit, a nagy sokszor beleült. :o)

Orvoshoz a férjem még 4 évesen is vitte benne (10 perc gyalog, de betegen nem volt ereje menni), szóval hasznos darab, nem tudom mikor tesszük el végleg, talán tavasszal, amikor a harmadik születik, és én tutira nem fogok kettőt tolni egyszerre. :o)

Ja, egyébként így terhesen az üres babakocsival szoktam a piacra menni, meg az autóból a lakásig abban tolok, mert nem emelhetek, szóval jól kihasználjuk, még ha nem is rendeltetés szerűen a sport kocsit... :o)

2012. febr. 6. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Változó. Van, hogy csak abban ülve hajlandó a bölcsibe 'menni', van, hogy bele sem akar ülni. De egyre ritkábban használjuk, pedig gyorsabban haladtunk és volt hova pakolnom, mikor használtuk (szombaton lesz 2 éves a kislányom).
2012. febr. 6. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Soha nincs babakocsiban. Másfél éves korától önállóan közlekedünk, városban mindenfelé hosszú úton is. Van egy 4 éves testvére is. A nagyobbik fiam 21 hónapos volt amikor a kistesó jött, ő sem használt már akkor babakocsit.

Le kell szoktatni róla és megerősödik. Bár kényelmesebb úgy az tuti.

2012. febr. 6. 12:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Ősszel töltötte a kettőt, akkor kapott szülinapjára egy futóbringát, azóta csak azzal hajlandó közlekedni. Amúgy jól elvolt még a babakocsiban. Azóta egy kezemen meg tudom számolni, hányszor sikerült beleültetni, mert sietni kellett vhova, lassan el is csomagoljuk. Most viszont meg vagyunk lőve, mert bringázni ugye sem a mínusz 10, sem a hó miatt nem lehet, babakocsiba meg nem hajlandó (bár tolni sem tudnám a hóban...)
2012. febr. 6. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
2 éves volt januárban, a babakocsit ősz óta elő sem vettük. 16 hónapos kora óta gyalogol, azóta csak akkor ült bele, ha éppen alvásidőben kellett menjünk valahova, vagy mamával sétálni ment.
2012. febr. 6. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Mi már csak a sportkocsit használtuk 2 évesen. Tök egyszerű sportkocsi.

December elején voltunk Budapesten a karácsonyi vásárban meg az egész napot ott töltöttük. Akkor volt 2 és fél éves és vittük a kocsit.

Még mindig nem tettem el, mert ha lesz egy-egy hosszabb utunk, akkor magunkkal visszük. Májusban lesz 3 éves és szerintem nem ciki, ha beleül.

2012. febr. 6. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem 4 nap mulbva lesz a kisfiam 2 eves. Ha setalni megyunk a kozeli jatszoterre ami 10 perc setara van mar nem viszunk babakocsit. Ha tavoli parkba megyunk tekeregni akkor szinten nem visszuk magunkkal mert autoval megyunk. Tegerpartnal lakunk igy oda sem visszuk mar ez kb. 15-20 perc autoval meg utanna egy 10 perces seta. Habar itt elegge kifarad a rohangalasba meg a homokozasba ugyhogy neha a vegere olbe kell venni. Ha kajat vasarolni megyunk akkor sem viszunk mar babakocsit mert szeret mellettem jonni es bepakolni a bevasarlo kosarba. Viszont ha bevasarlo kozpontba megyunk mondjuk ruhat venni vagy tekergeni, szoktam vinni a babakocsit. Persze jon mellettem meg szeret setalni de ha valamelyik uzlete bemegyunk beteszem a babakocsiba mert ugy konnyebben tudok neki ruhat valasztani mert nem kell arra figyelnem, hogy valamit lepakol. Foleg ha sok ruhat veszek neki egyszerre akkor azokat bepakolom a babakocsi kosaraba es a penztarnal meg eloveszem oket, nem kell cipelni. Van, hogy 5-6 orat is eltoltunk a bevasarlo kozpontba es neha elalszik meg a babakocsiba, foleg ha kozben meg betevedunk a jatszohazba amitol jol kifarad es meg ebedelunk is utanna mitol jollakik. :) De mar egyre ritkabban hasznlajuk, csak ha hosszu ideig vagyunk uton. Kisfiam szeret meg babakocsini, ha faradt vagy almos akkor szoll, hogy bele szeretne ulni.
2012. febr. 6. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:

2 éves 8 hónapos. Bizony még van sportkocsink.

Ha betegségből lábadozik, vagy nagyihoz megyünk hétvégén (nem mindig és persze a helyijárat egy nagy kaki olyankor és a város túlvége)akkor kocsival.

Most, hogy röpködnek a mínuszok belerakom a full meleg imádott bundazsákját és abban toljuk le a boltba is (800 méter, oda vissza azért szép út főleg hóban) ne fáradjon ki annyira, és élvezi.

Amúgy egy örökmozgó és 10 hónapos korától önállóan jár. Idén ősszel már ovis lesz, elég messze van viszont ott nem lehet otthagyni a babakocsit nem tudom mi legyen. (busz nincs, kocsink nincs, gyalog 15 perc nekem hát még kicsivel)

2012. febr. 6. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
2 éves, azért babakocsizunk, mert hiába gyalogol-fut "bármilyen" távot már, ezt csak akkor teszi,ha kedve van...amúgy képes visszafelé menni/leülni a földre stb...hát nekem ilyen kópém van, szerintem még egy darabig használjul...
2012. febr. 7. 04:43
 10/10 anonim ***** válasza:
2 éves volt januárban.Ősszel használtuk utoljára.
2012. febr. 14. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!