2év körüli gyereketek mennyit van még babakocsiban? Mikor használjátok, és mikor tettétek le végleg?
Egyik gyerekem másfél éves kora óta beleülni nem hajlandó, kivéve ha betegségből lábadozik pl.
A másik meg még 3,5 évesen is belekéredzkedett, amikor a pici épp megtanult járni, és ahelyett hogy üresen toltam volna a kocsit, a nagy sokszor beleült. :o)
Orvoshoz a férjem még 4 évesen is vitte benne (10 perc gyalog, de betegen nem volt ereje menni), szóval hasznos darab, nem tudom mikor tesszük el végleg, talán tavasszal, amikor a harmadik születik, és én tutira nem fogok kettőt tolni egyszerre. :o)
Ja, egyébként így terhesen az üres babakocsival szoktam a piacra menni, meg az autóból a lakásig abban tolok, mert nem emelhetek, szóval jól kihasználjuk, még ha nem is rendeltetés szerűen a sport kocsit... :o)
Soha nincs babakocsiban. Másfél éves korától önállóan közlekedünk, városban mindenfelé hosszú úton is. Van egy 4 éves testvére is. A nagyobbik fiam 21 hónapos volt amikor a kistesó jött, ő sem használt már akkor babakocsit.
Le kell szoktatni róla és megerősödik. Bár kényelmesebb úgy az tuti.
Mi már csak a sportkocsit használtuk 2 évesen. Tök egyszerű sportkocsi.
December elején voltunk Budapesten a karácsonyi vásárban meg az egész napot ott töltöttük. Akkor volt 2 és fél éves és vittük a kocsit.
Még mindig nem tettem el, mert ha lesz egy-egy hosszabb utunk, akkor magunkkal visszük. Májusban lesz 3 éves és szerintem nem ciki, ha beleül.
2 éves 8 hónapos. Bizony még van sportkocsink.
Ha betegségből lábadozik, vagy nagyihoz megyünk hétvégén (nem mindig és persze a helyijárat egy nagy kaki olyankor és a város túlvége)akkor kocsival.
Most, hogy röpködnek a mínuszok belerakom a full meleg imádott bundazsákját és abban toljuk le a boltba is (800 méter, oda vissza azért szép út főleg hóban) ne fáradjon ki annyira, és élvezi.
Amúgy egy örökmozgó és 10 hónapos korától önállóan jár. Idén ősszel már ovis lesz, elég messze van viszont ott nem lehet otthagyni a babakocsit nem tudom mi legyen. (busz nincs, kocsink nincs, gyalog 15 perc nekem hát még kicsivel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!